S'obre el període de sol·licitud d’excedència d'abonaments

S'obre el període de sol·licitud d’excedència d'abonaments

Aquells socis abonats que optin per aquesta opció cal que ho sol·licitin a través d'un formulari que estarà obert fins a l'1 d'agost

Aquest dilluns 19 de juliol s'ha obert el període de sol·licitud d'excedència dels abonaments del Camp Nou i del Palau Blaugrana per a la temporada 2021-2022.

El Club ofereix per aquesta temporada la possibilitat de disposar de l'abonament (sense haver de pagar el seu cost aquells que ja el van pagar la temporada anterior*) o la de sol·licitar un any d'excedència.

Aquells socis abonats que escullin l'opció de l'excedència, tant si ja la van demanar l'any passat com si es vol demanar per primer cop, cal que ho sol·licitin a través del formulari que es troba al següent enllaç, des del 19 de juliol fins a l'1 d'agost.

Els socis que vulguin mantenir l'excedència per segon any consecutiu i tinguin pendent la compensació del Seient Lliure i/o l'import corresponent a la compensació de la temporada 19/20, podran recuperar aquest import a l'hora de liquidar l'abonament de la temporada 2022/23.

Per la seva part, els socis que decideixin demanar per primer cop l'excedència i que van pagar l'abonament de la temporada 2020/21, se'ls compensarà aquest import quan renovin el seu abonament la temporada que ve.

Aquest formulari únicament haurà de ser emplenat pels abonats que sol·licitin l'excedència d'una temporada. El Club considerarà, per defecte, que els socis abonats que no ho sol·licitin estan d'acord en la renovació dels seus carnets d'abonats.

Renovació de l'abonament del Camp Nou sense cost

Els socis abonats que vulguin renovar el seu abonament, i que ja van liquidar-lo la temporada passada sense haver pogut assistir a cap partit a l'Estadi, podran fer-ho sense abonar el seu import.*

mini_3200x2000_abonament_CAT

D'aquesta manera, només es cobrarà l'import de l'abonament de la nova temporada a aquells socis abonats que van sol·licitar l'excedència per a la temporada 2020/21 i que ara vulguin renovar el seu abonament. En aquest cas es descomptarà, si s'escau, la compensació dels partits sense públic de la temporada 19/20 i l'import del Seient Lliure acumulat que resta pendent d'aquella temporada.

Fins que no es tingui disponible l'aforament al 100%, s'establirà a cada partit un procés de sol·licitud d'assistència per a tots aquells abonats que no hagin demanat excedència, i s'efectuarà un sorteig si les peticions són superiors a les localitats que s'ofereixen.

Abonaments al Palau Blaugrana

Els abonaments al Palau Blaugrana funcionaran de la mateixa manera, però aquells partits de la temporada passada on es permetia la presència limitada de públic es compensaran únicament als abonats que van demanar entrades i no van ser agraciats en el sorteig. La resta haurà d'abonar en la renovació del seu abonament la part proporcional dels partits celebrats amb aficionats.

Compensacions dels partits de la temporada 2021/22

Si es donés el cas, es compensaran als abonats aquells partits que se celebrin sense presència de públic per motius sanitaris, i en cas que hi hagi limitació de l'aforament, únicament es compensaran els partits als socis abonats que demanin entrada per a un partit i no siguin agraciats en el sorteig per poder assistir-hi. 

* Els preus es poden veure afectats per les actualitzacions corresponents

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut