L'Assemblea General, el 4 de juliol

L'Assemblea General, el 4 de juliol

La Junta Directiva del Futbol Club Barcelona ha acordat convocar l’Assemblea General al Camp Nou

La Junta Directiva del Futbol Club Barcelona, en compliment del que s’estableix a l’article 27è dels Estatuts, ha acordat convocar l’Assemblea General, que excepcionalment serà Ordinària, ja que la corresponent a la temporada 2019/2020 no es va poder celebrar en el termini establert pels Estatuts a causa de la situació sanitària; i Extraordinària respecte d’altres temes. 

L’Assemblea se celebrarà el proper dia 4 de juliol al Camp Nou, a les 15 hores en primera convocatòria i a les 15.30 hores en segona, i amb el següent ordre del dia: 

1. Informe del President

2. Informe i aprovació, si escau, de la liquidació de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2019/2020 segons comptes formulats, aprovats i signats en data 17 d’agost del 2020 per la Junta Directiva vigent en aquella data.

3. Informe i aprovació, si escau, del pressupost de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2020/2021 aprovat en data 26 d’octubre del 2020 per la Junta Directiva vigent en aquella data.

4. Aprovació d’operacions de refinançament del Club, amb un o més operadors, per import total de fins a 525 M€.

5. Ratificació dels nomenaments de membres de la Junta Directiva d’acord amb el que disposa l’article 20.10 dels Estatuts.

6. Ratificació dels membres de la Comissió Econòmica en virtut de l’article 20.10 dels Estatuts.

7. Informe i aprovació de la proposta de reforma dels Estatuts.

8. Informe del Síndic dels Socis i Sòcies.

9. Informe d’antecedents, situació actual i, si escau, decisions sobre la Superlliga. 

10. Propostes de socis d'acord amb el que estableix l'article 20.11 dels Estatuts.

11. Torn obert d'intervencions.

_GPF2935-min

Nomenaments membres Comissió Econòmica i Comissió de Disciplina 

La Junta directiva ha aprovat el nomenament dels membres de la Comissió Econòmica que seran: Jaume Guardiola Romojaro, Joan B. Casas, Jaume Carrasco Nualart, Júlia Bosch Jou, Carme Hortalà Vallvé i Eduard Romeu Barceló.

També han estat aprovats els nomenaments dels membres de la Comissió de Disciplina que seran: Josep Cubells Ribé, Lluís Bou Salazar, Daniel Pintó Sala, Joan Alsina Casañas i Ramon Esteve Blanch.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut