La Barça Store del Camp Nou reobre per a tothom

La Barça Store del Camp Nou reobre per a tothom

La botiga torna a estar accessible a tots els públics els set dies de la setmana després d’haver tancat el novembre del 2020 per la pandèmia i d’haver obert parcialment al març per als visitants del Museu

La situació sanitària a causa de la pandèmia de la Covid-19 va millorant a causa dels efectes de la vacunació en la població i a poc a poc es poden recuperar alguns dels serveis al recinte de les Corts que havien quedat suspesos. És el cas de la Barça Store del Camp Nou, que reobre les seves portes aquest divendres 4 de juny per a tots aquells que visitin les instal·lacions blaugrana i per a tot el públic en general, després que tanqués temporalment el mes de novembre del 2020 a causa de les restriccions i la poca afluència de visitants per l’impacte de la pandèmia.

Un primer pas endavant es va fer al mes de març quan aquesta instal·lació va reobrir en exclusiva per a les persones amb entrada per al Museu del Club, que va tornar a obrir al públic de divendres a diumenge i en horaris específics. Ara, set mesos després del seu tancament, la Barça Store torna per a tothom amb totes les garanties sanitàries perquè els usuaris puguin completar la seva visita a les instal·lacions del Club comprant els seus productes de marxandatge favorits.

Les instal·lacions estaran accessibles els set dies de la setmana, amb horaris de dilluns a dijous de 10.00 a 16.00 hores i de divendres a diumenge, de 10.00 a 20.00 hores. De moment, però, a la botiga només s’hi podrà accedir a dues de les tres plantes del recinte (la planta 0 i la -1), però a partir de mitjans de juny es valorarà l’ampliació d’horaris i de la superfície de venda. 

Per garantir totes les mesures sanitàries i fer còmoda i segura la visita als clients, el FC Barcelona ha realitzat una sèrie de modificacions en els espais i en els processos de venda. D’una banda es controlarà l’aforament (limitat a 426 persones), s’han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic, s’ha redistribuït el mobiliari per facilitar el moviment de persones, s’han col·locat mampares a la zona de caixes, es  promourà el pagament amb targeta i s’han creat elements visuals perquè els clients coneguin les mesures que han de complir (com l’ús obligatori de mascareta, mantenir les distàncies de seguretat, etc.). D’altra banda, el personal de la Barça Store informarà a tots els visitants, en accedir a la botiga, sobre els protocols de seguretat i, a més, quan finalitzi la jornada es realitzaran desinfeccions completes de l’espai.

Cal recordar que a la Barça Store del Camp Nou es poden trobar les equipacions oficials dels equips del FC Barcelona, la roba entrenament i també col·leccions exclusives 100% Barça, únicament disponibles en els punts de venda gestionats directament pel Club. Entre les quals, la col·lecció per a dona i nen ‘Organic Cotton Collection’ o la col·lecció ‘Gallina de Piel’.

Els visitants que s’apropin a la botiga del Camp Nou podran veure també que en el període de tancament s’han realitzat remodelacions en els espais. S’ha actualitzat la zona de graderies i també s’ha renovat l’espai d’impressió de samarretes per facilitar l’accés als clients. La Barça Store Camp Nou se suma a la llista de botigues oficials del Club reobertes, en què també hi figuren la de la Roca Village, la de la T1 de l’Aeroport, i la del Passeig de Gràcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut