Trobada institucional amb el districte de Les Corts

Trobada institucional amb el districte de Les Corts

El president Joan Laporta i la vicepresidenta institucional Elena Fort encapçalen la delegació del Club que s’ha reunit amb els representants del govern del barri on s’ubica la seu social i les instal·lacions blaugrana

Una delegació del FC Barcelona, encapçalada pel president Joan Laporta i la vicepresidenta institucional, Elena Fort, han mantingut una primera presa de contacte amb el regidor del districte de Les Corts, Joan Ramon Riera, i altres càrrecs  de l’organisme municipal que gestiona els barris de Les Corts i de la Maternitat i Sant Ramon, on es troba ubicada la seu social i les instal·lacions principals del club blaugrana.

És la primera trobada institucional del FC Barcelona després de les eleccions del passat 7 de març amb els representants municipals dels seus veïns més propers, amb quals que manté un lligam històric i emocional des de fa un segle. De fet, el proper any 2022 es compliran cent anys de la inauguració del camp de Les Corts, que va ser el terreny de joc on el Barça va disputar els seus partits fins al 1957, quan es va traslladar al Camp Nou, situat també en el mateix barri.

En la reunió s’han abordat diferents aspectes d’alguns dels projectes que uneixen el Club amb el districte, com és l’Espai Barça, que inclou la remodelació integral del Camp Nou i la construcció d’un nou Palau Blaugrana, amb la voluntat de seguir treballant conjuntament. 

mini__GPF8946

En la trobada, que s’ha celebrat en la seu del districte a la plaça Comas, han estat presents, a més del president Joan Laporta i la vicepresidenta Elena Fort, el conseller delegat del FC Barcelona, Ferran Reverter; la cap de Gabinet del president, Manana Giorgadze i l’adjunt al president en matèria institucional, Jordi Finestres. Per part del districte, hi han participat, a més del regidor Joan Ramon Riera, la gerent Sara Jaurrieta, el director de Servei de Llicències i Espai Públic, Albert Bassas: la consellera tècnica, Irene Morales, i el conseller d’Esports, Carlos Hornero.

mini__GPF8997

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut