L’exposició ‘Barça The exhibition’ farà la seva estrena mundial el  15 de juliol a Israel

L’exposició ‘Barça The exhibition’ farà la seva estrena mundial el 15 de juliol a Israel

Aquesta mostra itinerant ofereix un recorregut per la història del club blaugrana amb experiències interactives com viure un dia de partit al Camp Nou gràcies a l’última tecnologia immersiva

El FC Barcelona estrenarà a nivell mundial l’exposició Barça The Exhibition-Viu la passió Culer el  proper 15 de juliol a Tel-Aviv (Israel), que estarà oberta fins al 31 d’agost. Fidel al seu objectiu d’acostar el Club als seus seguidors a tot el món, el Barça aposta per combinar en aquesta mostra itinerant una sèrie d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada, i això permetrà als visitants gaudir d’un recorregut únic a través de la història blaugrana i fins i tot podran traslladar-se al Camp Nou i sentir l’emoció d’un dia de partit a l’Estadi.

Israel és un dels països amb un nivell de vacunació molt desenvolupat i viu una reobertura quasi total amb més de la meitat de la població immunitzada contra la Covid-19. En aquest context,  i a causa del gran seguiment que hi ha al país del futbol i del Barça, el Club ha apostat perquè aquesta sigui la primera etapa d’una gira que després visitarà diferents països d’Orient Mitjà i Àsia. Així mateix, una segona unitat de la mostra també visitarà Mèxic, on inicialment estava previst inaugurar l’exposició el mes de març passat, però que es va haver d’ajornar fins a principis del 2022 davant l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 a la zona. Mèxic, amb etapes a Ciutat de Mèxic, Monterrey i Guadalajara, serà la primera parada de la gira amb què Barça,The Exhibition recorrerà diversos països del continent americà.

Nou sales per gaudir d’una experiència única 

Barça, The Exhibition, produïda pel FC Barcelona en col·laboració amb l’empresa d’esdeveniments i entreteniment Proactiv, és una experiència dissenyada utilitzant les tecnologies més avançades per atreure els seguidors Culers i els apassionats pel futbol. Al llarg de nou sales el visitant podrà descobrir a través d'una visita audioguiada, que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l'equip, conèixer el seu estil de joc i viure  en primera persona la il·lusió d’estar a peu de camp a l’Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.

També podran participar activament en jocs interactius situats en la zona Play Barça i accedir al Making History, el saló de la fama, on podran admirar trofeus, i pilotes d'or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana. Un espai creat en col·laboració amb el Museu del Barça.

La Masia, centre formatiu en el joc i els valors del Club, també comptarà amb el seu propi espai en aquesta exposició. Gràcies a la tecnologia utilitzada, el visitant d’aquest espai se sentirà part de la història de l'Entitat, mentre que en altres de les sales podrà descobrir i conèixer millor l'estil de joc que distingeix el Barça a tot el món.

Finalment, un espai futurista mostrarà les iniciatives posades en marxa pel Club en l'àmbit de la I+D, entre les quals el Barça Innovation Hub (BIHUB), plataforma de coneixement i laboratori d'innovació esportiva destinat a millorar el rendiment dels esportistes i a crear productes i serveis que beneficiïn no sols el Club, sinó la societat en general. Així mateix, l'exposició comptarà amb una botiga oficial del Barça, amb un ampli ventall d'articles de marxandatge i retail del Club, a més de col·leccions exclusives.

Declaració de Joan Laporta, president del FC Barcelona:

“Amb el projecte ‘Barça The Exhibition’, i gràcies a la tecnologia més avançada, els Culers i els fans del futbol d’arreu del món podran gaudir de l’apassionant univers Barça i conèixer tot allò que ens ha convertit en un club únic al món.  És un pas més en la nostra voluntat d’apropar-nos als nostres seguidors, especialment en els temps que vivim. Vull agrair i felicitar  a tots els que han fet possible aquest projecte i convidar els nostres aficionats a Israel a gaudir de l’experiència”.

Des d'avui serà possible adquirir les entrades a l'exposició al Holon Toto Hall de Tel-Aviv, que obrirà les seves portes el 15 de juliol del 2021 a través de la pàgina oficial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut