El FC Barcelona i l’Ajuntament acorden millores en el projecte Espai Barça per iniciar les obres

El FC Barcelona i l’Ajuntament acorden millores en el projecte Espai Barça per iniciar les obres

Joan Laporta ha mantingut una trobada amb l’alcaldessa Ada Colau i la delegació institucional del Club encapçalada pel president s’ha entrevistat amb la tinenta d’alcaldia Janet Sanz

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha encapçalat aquest dijous una representació institucional del Club a l’Ajuntament de Barcelona. Laporta ha mantingut inicialment una reunió privada amb l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, per exposar petits canvis en el projecte Espai Barça a fi de poder iniciar les obres en breu, que requeriran d’algunes adaptacions del projecte.

Després d’haver estat escollit president del Barça el 7 de març passat, la d’avui ha estat la primera trobada institucional entre l’alcaldessa Colau i el president Laporta, reunió a la qual s’ha sumat la segona tinenta d’alcaldia, Janet Sanz, al despatx de l’alcaldessa.

Prèviament, a les 12.00 hores, els representants del FC Barcelona, encapçalats per Joan Laporta, la vicepresidenta de l’àrea institucional Elena Fort, el directiu responsable de l’Espai Barça, Jordi Llauradó, i el conseller delegat entrant, Ferran Reverter, s’han trobat al Saló Consolat del Mar amb la segona tinenta  d’alcaldia responsable d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz; la gerent d’urbanisme, Laia Grau; el cap de gabinet de la tinenta d’alcaldia, Marc Rius, i l’assessor de la tinenta d’alcaldia, Roger Clot.

El FC Barcelona ha expressat a l’Ajuntament la voluntat d’impulsar un seguit de petits canvis arquitectònics en el projecte espai Barça per fer-lo més sostenible i tecnològic.

Els representants del Club han argumentat que després d’anys amb el projecte aturat aquest ha quedat obsolet i que les millores que es volen concretar podrien encarir una mica més l’obra. En aquest context, el FC Barcelona ha demanat a l’Ajuntament accelerar els permisos que es requeriran per a un projecte que fa anys ja hauria d’haver estat en marxa.

Sobre aquests aspectes, totes dues parts han mostrat una entesa absoluta per tractar-se no només d’un projecte del FC Barcelona, sinó de la ciutat. 

En la trobada també s’ha tractat la possibilitat que el Barça pugui ocupar les instal·lacions esportives de la muntanya de Montjuïc durant algun període en què l’Estadi requereixi que no hi hagi públic. La idea en la qual treballa el Club és que mentre s’executi l’obra, l’Estadi no perdi mai una capacitat per a uns 80.000 seients. No obstant això, sí que s’ha recordat que, durant un curt període de temps, el Camp Nou no podrà acollir partits ni espectadors, fet que obligarà l’Entitat a buscar provisionalment una nova casa, i aquesta serà, molt probablement, l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut