Celebració i reconeixement del títol de Lliga de Hockey Gel

Celebració i reconeixement del títol de Lliga de Hockey Gel

Joan Laporta felicita l'equip i agraeix l'esforç i dedicació de tots els membres d'una plantilla que lliura el trofeu al Museu del Barça

Els equips dels Esports Amateurs del FC Barcelona segueixen sent el centre de celebracions i reconeixements pels èxits assolits aquesta temporada. Si el dimarts va ser l’equip femení de voleibol qui va passar per la Llotja President Suñol, aquest dimecres ha estat el torn del primer equip del Barça Hockey Gel, que ha guanyat aquest any la seva sisena Lliga, després de dotze anys del darrer títol en aquesta competició.

El president Joan Laporta ha rebut jugadors, tècnics i directius de la històrica secció blaugrana, en un acte de reconeixement al hockey gel blaugrana, que ha pogut donar al Club un nou títol de Lliga aquesta temporada.

Igual que en l’acte del dia abans amb el voleibol femení, Joan Laporta ha estat acompanyat del vicepresident primer Rafa Yuste, així com dels ex esportistes Enric Masip, assessor esportiu de presidència, i Gaby Cairo, que agafa funcions de responsabilitat en l'àmbit dels esports no professionals.

Un cop finalitzada la recepció institucional, els components de l’equip han fet lliurament del trofeu de la Lliga guanyada aquesta temporada al Museu del Barça.

Després de la projecció d’un vídeo amb imatges de la temporada, s’ha donat pas als parlaments, en què per part de l’equip han agafat la paraula el capità, Oriol Rubio, i l’entrenador Eynar Meyerson, que han volgut destacar l’orgull que representa per a tots ells defensar els colors del Barça i han agraït el suport i l’esforç que el Club dedica al hockey gel. Tots dos s’han mostrat molt satisfetes per haver pogut recuperar un títol que el Club no aconseguien des de feia dotze anys, i també s’han referit a la possibilitat de fer doblet amb el títol de Copa, que es juga el proper cap de setmana a Jaca, i on el Barça s’enfrontarà dissabte al Majadahonda a una de les semifinals. L’altre finalista sortirà del duel entre el Jaca i el Puigcerdà.

Per la seva part, Joan Laporta ha tancat l’acte amb unes paraules d’agraïment als jugadors per defensar de forma tant exemplar els colors blaugrana i ha volgut reconèixer el seu esforç i la seva il·lusió "per aconseguir un títol que col·labora a retornar l’alegria al nostre Club". Com a anècdota, Laporta ha recordat: "Cal tenir present que l'última Lliga la vau guanyar durant el meu primer mandat, i ara l'aconseguiu de nou 12 anys després, també amb mi com a President". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut