La nova era Laporta, a la REVISTA BARÇA digital

La nova era Laporta, a la REVISTA BARÇA digital

Els socis i sòcies ja han rebut per correu electrònic un Infosocis Especial amb el nou número de la publicació corporativa i també la poden veure a l’app de socis i el web

Els socis i sòcies del FC Barcelona ja tenen a la seva disposició un nou número de la REVISTA BARÇA, que el Club els envia per correu electrònic en format digital a través d’un Infosocis Especial. La revista també està disponible a l’app de Socis i al web del Club i es pot visualitzar a través de qualsevol ordinador o dispositiu portàtil, com una tauleta tàctil (tablet) o un telèfon intel·ligent (smartphone).

Aquesta nova edició, la número 106 de la publicació, té com a tema central la victòria de Joan Laporta a les eleccions del 7 de març. Diversos reportatges repassen la contesa electoral des de diferents punts de vista: la participació; el fet inèdit de tenir seus electoral repartides pel territori; fins al perfil del guanyador i el seu discurs de presa de possessió, que va tenir lloc al Camp Nou deu dies després de la cita a les urnes.

Més enllà dels comicis, la REVISTA BARÇA dedica unes planes al nou rècord de Messi, que el converteix en el futbolista que ha disputat més partits amb la samarreta del Club. I seguint en terreny futbolístic la publicació ofereix també un reportatge sobre la versatilitat tàctica de l’equip de Koeman i una entrevista exclusiva amb Graham Hansen, jugadora de l’equip de futbol femení.

El bàsquet també ocupa un bon espai d’aquest nou número. D’una banda, posant la vista en el present, el retorn de Pau Gasol al Barça és una de les grans notícies de la temporada. I d’altra banda, fent la vista enrere, la reaparició de l’exjugador de bàsquet Charles Thomas -donat per desaparegut durant més de 40 anys-, és una altra de les notícies impactants noves que ens deixa aquest 2021. Excompanys com Norman Carmichael, Manolo Flores, Aíto García Reneses, Adolfo Sada i el tècnic Xabier Añua recorden la figura d’aquest pivot que destacava per un salt espectacular i inaudit en aquella època.

El retorn progressiu dels aficionats a l’Estadi Johan Cruyff i al Palau Blaugrana i la reobertura del Museu, tant físicament com en una nova proposta de visita virtual -el Camp Nou Live Stream Tour-, són altres dels continguts que també es poden gaudir en aquesta edició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut