Trobada institucional amb el nou president del CSD

Trobada institucional amb el nou president del CSD

El president Joan Laporta ha rebut al Camp Nou a José Manuel Franco, al capdavant del Consejo Superior de Deportes des del passat 31 de març

Aquest migdia ha tingut lloc una trobada institucional al Camp Nou entre el president Joan Laporta i el nou president del Consejo Superior de Deportes, José Manuel Franco, al càrrec des del passat 31 de març. La trobada s’ha celebrat a la llotja del Camp Nou, on també han assistit els vicepresidents Rafael Yuste i Elena Fort. 

José Manuel Franco ha destacat: “Tenia molt interès a visitar el Camp Nou i establir un primer contacte amb el president Joan Laporta després de la seva recent elecció. La conversa ha estat absolutament cordial i el més important és que ha nascut un esperit de col·laboració entre el Consejo Superior de Deportes i el FC Barcelona”. 

També, el president del CSD ha explicat: “Cal no oblidar la gran importància que té el Barça en molts àmbits de l'esport, no només en el futbol sinó en altres seccions on participa i de forma molt exitosa. I també amb el que té a veure també amb l'esport com a eina educativa i eina que fomenta valors. En aquest aspecte estem totalment d'acord que hem de seguir aquesta via de col·laboració”.

Finalment, ha recalcat: "Hem valorat alguna qüestió més concreta, però avui ha estat bàsicament una visita de cortesia, per establir aquesta confiança mútua i col·laboració que sens dubte hi haurà entre el CSD i el FC Barcelona".

WhatsApp Image 2021-04-11 at 13.46.18 (1)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut