Laporta descobreix la samarreta del Clàssic

Laporta descobreix la samarreta del Clàssic

No et perdis la reacció del president del FC Barcelona quan ha tingut l'equipació que lluiran els culers en la jornada 30 de Lliga davant el Madrid

Sens dubte, hi ha ganes de Clàssic. Aquest dissabte 10 d'abril, el FC Barcelona visita l'estadi Alfredo Di Stéfano per disputar la jornada 30 de la Lliga. I ho farà amb una equipació especial. Una indumentària dissenyada exclusivament per aquest matx. 

"Quina samarreta!", aquesta frase, juntament amb un somriure, és la primera reacció de Laporta en veure i tenir la samarreta del Clàssic a les mans. 

"Sempre que veig els colors del Barça em recorda als colors de les artèries i les venes. La sang ens corre per la samarreta", ha exterioritzat el president del FC Barcelona. També ha descrit els seus sentiments observant la samarreta: "m'emociona veure els nostres colors, la nostra samarreta i el nostre escut". "La senyera li queda molt bé; ens identifica com un club català de futbol obert al món", ha afegit. 

De fet, també serà un Clàssic especial per a Joan Laporta. Perquè el dia que es jugui el Madrid-Barça d'aquesta jornada 30 de la Lliga es compliran exactament 11 anys de la darrera vegada que va viure un Clàssic com a president del FC Barcelona. Precisament, el seu últim va ser el 10 d'abril del 2010, quan els culers van guanyar els blancs al Santiago Bernabéu per 0-2. Pedro i Messi van ser els golejadors d'aquella nit. 

D'aquesta manera, Laporta reprendrà el seu comptador de Clàssics presenciats com a president culer. De moment, n'acumula 14. El 15è el sumarà aquest dissabte 10 d'abril (21 hores) i observant com els jugadors llueixen una equipació exclusiva per a l'ocasió. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut