El Camp Nou Tour & Museu reobre amb força, amb més de 2.500 visitants previstos a Setmana Santa

El Camp Nou Tour & Museu reobre amb força, amb més de 2.500 visitants previstos a Setmana Santa

Les visites per a famílies tenen gran acceptació, mentre que les entrades del producte estrella ‘Players Experience Tour’, amb accés al vestidor del primer equip, estan a punt d’exhaurir-se

La reobertura del Camp Nou Tour & Museu del FC Barcelona, després de gairebé quatre mesos tancat a causa de les restriccions de mobilitat derivades de la pandèmia, ha tingut una molt bona acollida entre el públic, en especial el local, que representa el perfil majoritari de visitants en aquests mesos. En concret, es preveu la visita de 2.500 visitants per als dies de Setmana Santa a les instal·lacions, que han d’operar amb un aforament limitat en compliment de les mesures indicades per les autoritats sanitàries.

D’entre la renovada proposta d’activitats que ofereix el Museu destaca l’èxit en la participació al Players Experience Tour, del que estan a punt d’exhaurir-se les entrades disponibles. Aquesta visita guiada té la particularitat de donar al visitant la possibilitat d’entrar al vestidor del primer equip, un espai exclusiu que normalment compta amb un accés molt restringit. També ha tingut una molt bona acollida molt bona entre les famílies locals amb la nova Gimcana El Rondo del Museu del Barça, en què la demanda està sent molt alta i se situa en nivells similars als de l’entrada general Camp Nou Basic Tour.

Així mateix, els visitants al Museu també poden trobar a la sortida de la seva visita un nou punt de venda habilitat a la Rambla del Barça, ubicada a l’accés 9 de l’Estadi. Mentre la Barça Store del Camp Nou està tancada, els aficionats podran adquirir en aquest espai tant les equipacions oficials d’aquesta temporada, inclosa la samarreta d’edició especial per al Clàssic que combina els colors blaugrana i de la senyera, com articles de les col·leccions exclusives Barça.

Horaris especials per Setmana Santa

El 19 de març passat el Museu va reobrir les seves portes després de quatre mesos tancat, davant la flexibilització de la mobilitat aprovada a Catalunya. L’horari d’obertura al públic és els divendres de les 15.00 a les 19.00 hores, els dissabtes de les 10.00 a les 19.00 hores i els diumenges de les 10.00 a les 15.00 hores. A més, de dilluns a divendres també es podran realitzar visites escolars i visites guiades a hores concertades.

Durant el període de Setmana Santa les instal·lacions del Museu s’obren també de manera excepcional entre el 29 de març i el 2 d’abril de les 10.00 a les 15.00 hores. Entre els dies festius del 3 al 5 d’abril, les instal·lacions estaran tancades seguint els protocols habituals al voltant dels dies de partit, ja que el dilluns el primer equip juga contra el Reial Valladolid. 

D’igual manera, el nou punt de venda habilitat a la sortida del Museu estarà obert fins al proper  04 d’abril de 10.00 a 15.00 hores, i posteriorment està previst que segueixi atenent el públic en la mateixa franja horària els divendres, dissabtes i diumenges. 

Continua el Camp Nou Live Stream Tour

Paral·lelament a la reobertura del Museu, continua el Camp Nou Live Stream Tour, la nova proposta d’entreteniment digital que permet gaudir, des de casa i des de qualsevol lloc del món, d’una ruta guiada interactiva de 45 minuts que recorre, en directe, diverses àrees del Museu i els espais més emblemàtics de l’Estadi, incloent-hi com a destí exclusiu el vestidor local. 

El públic a les instal·lacions del Barça

A poc a poc el públic va tornant a les instal·lacions del FC Barcelona, que en les últimes setmanes ha pogut obrir alguns dels seus espais seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries.

Així, a més del Museu, l’Estadi Johan Cruyff també ha començat a acollir públic a les seves grades. El primer cop, el 21 de març passat després d’un any amb partits a porta tancada, en el partit del Barça B contra el Cornellà. En menys de cinc hores els socis van esgotar les 1.000 entrades disponibles, quasi el mateix temps quevan trigar aquest dilluns, 29 de març, a recollir el mateix nombre d’entrades disponibles per al primer partit del Femení contra el Llevant del proper 4 d’abril.

També el Palau Blaugrana s’obre novament amb motiu de la celebració dels partits d’anada i tornada dels vuitens de final de Champions League (EHF) que disputarà l’equip d’handbol del Barça contra l'Elverum noruec, que es jugaran a Barcelona el 2 i el 5 d'abril amb un aforament de 1.000 localitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut