Sis seus que garanteixen la seguretat sanitària de la jornada electoral

Sis seus que garanteixen la seguretat sanitària de la jornada electoral

Per primera vegada a la història del FC Barcelona, les eleccions del proper diumenge se celebren presencialment en sis seus diferents de fàcil accessibilitat a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Andorra

La descentralització és una de les singularitats, juntament amb el vot per correu, de les eleccions a la Presidència i la Junta Directiva del FC Barcelona que se celebren aquest proper diumenge 7 de març. Per primera vegada a la història del Club, les eleccions del proper diumenge no s’efectuaran en un únic emplaçament, sinó que els socis amb dret a vot s’han repartit entre sis seus diferents de fàcil accessibilitat, ubicades a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Andorra la Vella. Cada soci està assignat a una d’aquestes seus i únicament podrà fer efectiu el seu vot en la seu que estigui convocat.

La raó no és una altra que prioritzar la salut i la protecció de les persones en l’acte de votació presencial, evitar llargs desplaçaments i fomentar la participació. Així, les eleccions no tindran només un col·legi electoral únicament en el domicili social de l’Entitat, com s’ha fet fins ara, sinó que la proposta dels punts de votació s’ha adaptat a la nova situació de distribució territorial tenint en compte la incorporació del vot per correu.

Lògicament, la ciutat de Barcelona reuneix el nombre més elevat dels 87.479 socis i sòcies que estan cridats a votar presencialment en aquestes eleccions. Al col·legi electoral del Campus del FC Barcelona per a la totalitat del cens de Barcelona província, resta de l’estat espanyol i resta del món, estan assignats un total de 78.987 electors (un cop descomptats els inscrits en el vot per correu i els socis que van demanar un canvi de seu), que es repartiran per les 111 meses situades entre el Camp Nou i el Palau Blaugrana. En aquesta seu també estaran situats presencialment la Junta Electoral, la Mesa Electoral i el síndic dels socis, amb contacte permanent amb totes i cadascuna de les seus.

Però al marge de les instal·lacions del Campus del FC Barcelona, en aquestes eleccions també funcionaran nous escenaris, escollits amb el criteri de diversificar la presència dels votants, pal·liar possibles aglomeracions, reduir els moviments i vetllar per la seguretat de tothom en temps de pandèmia. Per això, dos pavellons esportius, dos locals territorials de la Federació Catalana de Futbol i el Palau de Congressos d’Andorra seran escenaris també de les eleccions a la Presidència i la Junta Directiva del Barça el proper diumenge.

Barcelona: Campus FC Barcelona 

(Col·legis Camp Nou i Palau Blaugrana)

El Camp Nou i el Palau Blaugrana configuren els dos col·legis electorals de la seu més gran d’aquestes eleccions, que reuneix el vot presencial dels socis de la província de Barcelona, resta d’Espanya i resta del món. Un total de 78.987 electors estan assignats a les 111 meses que estaran repartides en diferents portes del Camp Nou (101) i Palau Blaugrana (10). A més, a les dependències de l’OAB estaran situades dues meses especials per a incidències i per a aquells socis i sòcies amb mobilitat reduïda. Fàcil accés a tot el recinte i a les posicions de votació, amb disponibilitat dels aparcaments interiors de la instal·lació i accessos separats per a vianants i vehicles.

Girona: Pavelló Municipal de Fontajau

(Avinguda President Josep Tarradellas i Joan, 22-24)

El pavelló gironí de Fontajau acollirà un total de 5 meses on podran votar els 3.707 socis que estan assignats a aquesta seu. Un espai ampli, amb accés directe des del carrer i sense barreres arquitectòniques. Molt a prop de la sortida 6-B (Girona Oest) de l’autopista, disposa d’un gran espai d’aparcament gratuït exterior, just al costat de l’entrada al pavelló, amb places reservades a persones amb mobilitat reduïda.

Lleida: Delegació de la Federació Catalana de Futbol 

(Carrer Riu Besòs, 8)

La seu de la Federació Catalana de Lleida comptarà amb 2 meses per poder rebre la votació dels 1.264 electors que té assignats. El local presenta accés directe des del carrer, sense barreres arquitectòniques i al seu costat es troba un ampli descampat amb aparcament gratuït per a uns 700 vehicles.

Tarragona: Poliesportiu Camp Clar

(Carrer Riu Siurana, s/n)

Situat al barri perifèric tarragoní de Camp Clar, i proper als de La Granja, Torreforta i Bonavista, en aquest poliesportiu hi haurà 3 meses electorals que es repartiran els 2.200 votants presencials que té assignada la seu de Tarragona. Amb accés directe al carrer i sense barreres arquitectòniques, disposa d’un espai d’aparcament gratuït al mateix complex esportiu i molt a prop de la zona de votació.

Tortosa: Seu de la Federació Catalana de Futbol 

(Carrer Adrià d’Utrecht, 5, baixos)

Ubicada al local de la Federació Catalana, la ciutat de Tortosa serà l’única seu d’aquestes eleccions que només tindrà una mesa electoral per poder atendre els vots dels 616 socis que hi té assignats. També amb accessibilitat directa al carrer i sense barreres arquitectòniques, disposa al seu costat d’un aparcament públic exterior i gratuït.

Andorra la Vella: Palau de Congressos

(Plaça del Poble, s/n)

Un total de 705 socis estan assignats a emetre el seu vot presencial a les 2 meses que estaran situades al Palau de Congressos andorrà. Una seu fàcilment accessible des del carrer i sense barreres arquitectòniques. La mateixa instal·lació disposa d’un aparcament de pagament, que és el pàrquing del Comú d’Andorra, al qual s’accedeix pel carrer Prat de la Creu.

COL·LEGIS ELECTORALS

VOT PRESENCIAL 
AL CAMPUS FC BARCELONA

·   Mesa 1 a 101 Seu Camp Nou (101 meses)
·   Mesa 101 a 111         Seu Palau Blaugrana (10 meses)
·   Mesa 112 a 113         OAB- Seu incidències i mobilitat reduïda (2 meses)

VOT POSTAL

·   Mesa 114 a 143         Vot Sala Roma (30 meses)

SEUS ELECTORALS

·   Mesa 144 a 148        Seu Girona  (5 meses)
·   Mesa 149 a 151        Seu Tarragona (3 meses)
·   Mesa 152 a 153        Seu Lleida (2 meses)
·   Mesa 154 a 155        Seu Andorra (2 meses)
·   Mesa 156                 Seu Tortosa (1 mesa)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut