Els tres candidats, cara a cara per primer cop al Congrés Mundial de Penyes

Els tres candidats, cara a cara per primer cop al Congrés Mundial de Penyes

Joan Laporta, Toni Freixa i Víctor Font explicaran les seves propostes en un debat que es podrà seguir per BarçaTV, BarçaTV+ i als webs del Club i de la Confederació

El 41è Congrés Mundial de Penyes, que tindrà lloc aquest diumenge 28 de febrer en format telemàtic, serà l’escenari del primer debat electoral al qual assistiran els tres candidats a la presidència del FC Barcelona. Després de la primera part del Congrés, en la qual la Confederació Mundial de Penyes farà balanç de la temporada 2019/20 i es reconeixerà la labor de les penyes en la lluita contra la Covid-19, l’acte comptarà amb la presència de Joan LaportaToni Freixa i Víctor Font, que exposaran i debatran les seves propostes.

“Des de la Confederació Mundial de Penyes, i amb la col·laboració de Seguiment FCB, hem volgut oferir als candidats l’opció de dirigir-se a tots els penyistes, sòcies i socis que veuran el Congrés des de casa seva, perquè aquests puguin valorar els aspectes de futur que els involucren de manera més directa”, explica Antoni Guil, president de la Confederació.

Igual que tot el Congrés, el debat electoral mantindrà el format telemàtic i serà retransmès per BarçaTV i la plataforma BarçaTV+, així com a la pàgina web del FC Barcelona, i a la pàgina web i al perfil de Facebook de la Confederació. Està previst que comenci al voltant de les 12 hores del migdia i estarà presentat i moderat per la periodista Marta Carreras.

Contingut del debat

Durant el debat, s’abordaran qüestions en els àmbits esportiu i econòmic que marcaran el futur del Club, però la Confederació ha volgut posar especial èmfasi en aquelles decisions que afecten l’àrea social del Club. Així doncs, els tres candidats presentaran els seus plans vinculats a temes com el model de propietat del Club i la forma en què els socis participaran en el seu govern. També parlaran sobre la involucració de les penyes i penyistes en el dia a dia de la institució, així com de la possible revisió dels processos per a obtenir la condició de soci.

Tot i que actualment les restriccions no ho fan possible, l’animació tant al Camp Nou com als estadis dels rivals és una de les puntes de llança de l’afició blaugrana, i en particular del moviment de penyes barcelonistes present al voltant del món. Per aquesta raó, els candidats abordaran qüestions relacionades amb els abonaments a l’estadi, el sistema Seient Lliurel’Espai d’Animació i la gestió dels desplaçaments. Tot això, amb el gran projecte de l’Espai Barça com a teló de fons, un tema que ocuparà també un dels blocs de l’acte.

Les penyes, implicades en la participació

Des del començament del procés electoral, la Confederació s’hi ha implicat de ple per a facilitar el seu desenvolupament. En la fase inicial, per exemple, va organitzar reunions amb tots els aspirants a la presidència per a posar en comú projectes de futur. Durant el període de la recollida de firmes de suport, va posar a disposició de les candidatures més de 190 locals de Federacions i Penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut