Gran representació blaugrana a la Gala de Mundo Deportivo

Gran representació blaugrana a la Gala de Mundo Deportivo

Pedri, Ronald Koeman, Leo Messi, Andreu Plaza i Sandra Paños han estat premiats a la 73a Gala celebrada telemàticament aquest dijous

El FC Barcelona ha estat un dels grans protagonistes a la Gran Gala de Mundo Deportivo. La 73a edició, que ha hagut de canviar de format a causa del Covid-19 i ha estat celebrada per primera vegada de manera telemàtica, ha premiat als millors esportistes de la temporada anterior.

Leo Messi ha guanyat el trofeu d'MVP de la Lliga, Pedri ha estat guardonat amb el Trofeu Extraordinari Repsol, mentre que Ronald Koeman ha obtingut el Trofeu Mites de l'Esport Banc Sabadell. A més, Andreu Plaza ha aconseguit el Trofeu al Millor Entrenador DiR i Sandra Paños el Trofeu a l'Excel·lència Esportiva Coca-Cola.

La gala ha estat presidida pel director i CEO de Mundo Deportivo, Santi Nolla, i presentada per Toni Clapés, i els guanyadors han estat elegits pels periodistes de Mundo Deportivo en lloc de pel tradicional jurat que es reunia el mateix dia de la festa i triava entre una terna d'homes i dones reconeguts pels seus títols i medalles. Quant als millors deportistes de l'any 2020, els guanyadors han estat Joan Mir (MotoGP) i Laia Sanz (Rally Dakar).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut