Aquest divendres 26 de febrer, darrer dia per emetre el vot per correu

Aquest divendres 26 de febrer, darrer dia per emetre el vot per correu

Aquells socis que ho van demanar i no facin efectiu el seu vot a Correus, tampoc podran votar presencialment a les eleccions del 7 de març

Aquest divendres 26 de febrer és el darrer dia perquè tots aquells socis del FC Barcelona que van sol·licitar votar per la modalitat de correu postal puguin fer efectiu el seu vot en una oficina de Correus.

Cal recordar que pel fet d’haver sol·licitat el vot per correu, el soci no podrà votar presencialment el proper 7 de març. Per tant, tots els qui ho hagin demanat i encara no hagin fet efectiu el seu vot, tenen temps fins aquest divendres per emetre el seu vot. En cas de no fer-ho, renunciaran a la possibilitat de participar en les eleccions a la Presidència i la Junta Directiva del FC Barcelona.

Un cop tancat el període de sol·licitud el 9 de febrer passat, un total de 22.811 socis van formalitzar la seva petició de votar per correu, i en els dies posteriors van rebre al seu domicili la documentació necessària per votar. 

A partir del dia 15 es va obrir el termini perquè tots aquells socis que ho van sol·licitar fessin efectiu el seu vot en una oficina de Correus, o des del mateix domicili en cas d’haver demanat aquesta opció, a la qual podien acollir-se els socis majors de 65 anys o amb mobilitat reduïda, diversitat funcional o malaltia. Aquest termini acaba aquest divendres 26 de febrer en finalitzar l’horari d’atenció al públic de les corresponents oficines de Correus.

En el cas que un agent de Correus no hagi pogut localitzar un soci al seu domicili per entregar-li la documentació de manera certificada, haurà deixat un avís i haurà dipositat la documentació electoral a l’oficina de Correus de proximitat del soci perquè aquest pugui anar a recollir-la amb DNI o document oficial d’identificació. El termini per fer-ho i emetre el vot, també finalitza aquest divendres 26 de febrer. Aquells socis que van escollir l’opció domicili i tampoc van ser localitzats per l’agent de Correus, també han d’anar amb l’avís a l’oficina de proximitat i estaran obligats a emetre el vot en el mateix moment de la recollida de la documentació a l’oficina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut