Els socis i sòcies poden demanar el canvi de seu en el vot presencial fins aquest dimecres

Els socis i sòcies poden demanar el canvi de seu en el vot presencial fins aquest dimecres

Aquells que vulguin votar en un col·legi diferent a l’assignat a l’adreça que consta a la fitxa del Club encara poden sol·licitar-ho al web

El període de canvi de seu de votació per a tots aquells socis amb dret a vot a les eleccions del 7 de març a la Presidència i la Junta Directiva del Barça que ho vulguin sol·licitar arriba als seus darrers dies. Aquest proper dimecres 24 de febrer és l’últim dia perquè els socis i sòcies del FC Barcelona puguin sol·licitar un canvi de seu de votació, si per qualsevol motiu prefereixen votar en una seu diferent a la que els correspon per les dades domiciliàries que apareixen a la base del Club, i que es poden consultar a l’espai “Socis-tràmits online” del web.

Per a aquestes eleccions, el FC Barcelona ha disposat per primera vegada d’un total de sis seus de votació situades a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Andorra.

Formulari de sol·licitud

La sol·licitud de canvi de seu cal efectuar-la des del web, a través d’un formulari ubicat a l’apartat ‘On votar?’  de l’espai electoral www.fcbarcelona.cat/eleccions2021.

A partir del dimecres ja no hi haurà possibilitat de canviar la seu electoral i els socis que vulguin emetre el seu vot el proper 7 de març ho hauran de fer a la població que tinguin assignada, segons consta a l’adreça que figura a la base de dades del Club. A partir de l’1 de març, els socis seran informats per correu electrònic de la seu i mesa assignada per a la seva votació, així com de les franges horàries recomanades per acudir a la seu corresponent a emetre el vot.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut