Cinc raons per sincronitzar els partits del Barça al teu calendari

Cinc raons per sincronitzar els partits del Barça al teu calendari

No et perdis tots els avantatges de sincronitzar el calendari i podràs seguir tots els partits del Barça

Som a l'inici de la temporada i això significa que necessitem el vostre suport més que mai. No us perdeu cap partit del Barça i mantingueu-vos al dia i connectats amb el Club! Per fer-ho, només heu de sincronitzar el vostre calendari per rebre la informació més recent... i la veureu directament al vostre calendari digital personal!

A continuació, us mostrem cinc raons per les quals hauríeu de sincronitzar el calendari amb l’horari de l’equip. Mai ha estat tan fàcil estar connectat al món blaugrana!

1- Alertes i recordatoris

- Sereu sempre els primers a saber quan comença el desafiament del partit amb el Guess the Score, el Half-Time Quiz i el Rate the Game

- Un cop tingueu els calendaris sincronitzats, us notificarem 24 hores abans l'inici del partit. També 15 minuts abans i així no us perdreu res.

2- Trieu els vostres equips preferits

- No només podreu sincronitzar el vostre calendari amb l’horari del primer equip, sinó que també tindreu aquesta opció amb la resta d’equips professionals, com ara l’equip Femení, el Barça B, el Barça de bàsquet, el Barça d'handbol, el Barça de futbol sala i el Barça d'hoquei patins. Vosaltres decidiu!

3- Sincronitza una vegada, sincronitza-ho tot

- Fet una vegada, no haureu de preocupar-vos mai més. Un cop tingueu sincronitzat el calendari, s'actualitzarà automàticament cada temporada. És un pas únic que dura per sempre.

4- Reforça els coneixements de la jornada

- Aquest és dels favorits, ja que facilita l'accés a totes les notícies relacionades. I és que us proporcionarà informació del partit amb enllaços que redirigiran a les nostres previsualitzacions. És molt útil per posar-vos al dia!

5- Mai no faltarà cap jornada

- La temporada 2022/23 estarà plena de partits, lluitant pels títols de LaLiga, Copa del Rei i Champions League. Per tant, molts enfrontaments i molta informació. Un cop tingueu els vostres calendaris alineats amb els nostres mai no us haureu de preocupar per saltar-vos un partit!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut