Serveto continua apostant pels esports professionals del Barça

Serveto continua apostant pels esports professionals del Barça

L’empresa logística catalana, vinculada des de fa set anys al Club, renova el seu acord i seguirà sent partner dels equips de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins

Serveto i el Barça continuen units després de la renovació del seu acord de patrocini per a aquesta temporada excepcional. Amb aquesta aliança, l’empresa logística catalana segueix apostant pels esports professionals del club blaugrana i continuarà sent partner oficial dels equips de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala.

Aquesta renovació ha estat possible gràcies a la relació àmpliament consolidada entre ambdues entitats, vinculades des de fa set anys, després que el 2013 Serveto es convertís en Logistic Partner del Club i, a més, en el primer patrocinador amb presència en totes les seccions professionals de l’Entitat. Així, en el marc d’aquesta aliança, Serveto continuarà estant present a la màniga dels equips d’handbol, futbol sala i hoquei patins, a més de comptar amb diferents assets publicitaris en l’entorn del Palau Blaugrana.

En aquests anys, el Barça i Serveto han col·laborat en diferents àmbits. Un exemple d’aquesta col·laboració va tenir lloc durant el confinament a causa de la propagació de la pandèmia del coronavirus, quan Serveto va contribuir de manera altruista al transport de material sanitari donat per diversos col·laboradors del Club i gestionat per la Fundació Barça, que es va destinar a diferents centres mèdics de Catalunya.

Serveto i la seva aposta per l’esport

Serveto és una empresa de logística especialitzada en transports terrestres, marítims i aeris i serveis d’emmagatzematge i de distribució de mercaderies nacionals i internacionals.

Fundada l’any 1955 a Camarasa (Lleida), Serveto s’ha convertit en un referent en solucions logístiques globals a Europa que el consoliden en el seu àmbit d’actuació. Actualment està present a la seu central que té a Lleida, a Barcelona i a Tolosa (França). Dins de la seva política de posicionament de marca en l’àmbit europeu i seguint l’aposta per l’esport que manté l’empresa, s’ha arribat a aquest acord.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut