Mor Llorenç Rifé

Mor Llorenç Rifé

Germà gran de Joaquim Rifé, ocupava la demarcació de central i va jugar dos partits amb el primer equip del Barça

Ha mort Llorenç Rifé Climent. Nascut a Sant Celoni (Barcelona) el 5 de febrer del 1938 i germà gran de Joaquim Rifé (jugador del Barça els anys 1964-76), Llorenç ocupava la demarcació de defensa central i, com el seu germà, va arribar al primer equip provinent del filial Comtal.

El seu debut va tenir lloc el 6 de gener del 1959 a un partit de Copa de Fires al Camp Nou davant la Selecció de Basilea, però després ja només disputaria un matx oficial més, el 3 de gener de 1960, a la jornada setzena de Lliga, a San Mamés davant l’Athletic Club. Malgrat la seva innegable categoria, Rifé I (com era conegut en el seu temps) no va poder lluitar contra la insuperable competència que hi havia a la seva posició.

Va ser cedit al Ceuta la temporada 1960/61 i l’any 1962 va fitxar pel Deportivo de la Corunya. Retirat el 1965 amb només 27 anys per tal d’incorporar-se al món laboral aliè al futbol, va matar el cuquet de la pilota amb l’equip de Veterans del Barça, amb el què va arribar a disputar un total de 490 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut