Procés d’actualització de dades per a les eleccions a la presidència del Club

Procés d’actualització de dades per a les eleccions a la presidència del Club

A efectes de les assignacions de seus electorals, els socis i sòcies poden actualitzar les dades del seu domicili fins el 14 de gener

Amb l'objectiu de facilitar la participació i de protegir la salut de tots els socis i sòcies amb dret a vot, el FC Barcelona ha organitzat, per primera vegada, unes eleccions a la presidència del Club de manera descentralitzada. En conseqüència, el proper 24 de gener els electors disposaran de 10 seus diferents per fer efectiu el seu vot, que estaran ubicades a les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa, Andorra, Madrid, València, Palma de Mallorca i Sevilla.

Després de gestionar les reclamacions presentades en el període d'exposició del cens, la Junta Electoral ha aprovat el cens electoral definitiu, format per 110.290 socis que compleixen els requeriments necessaris per poder votar en aquests comicis.

Cada soci o sòcia amb dret a vot tindrà la seva seu assignada segons l’adreça de residència que consta en la fitxa que existeix a la base de dades del Club, i que es pot consultar des de l’apartat de “socis-tràmits online” del web del Barça.

Tanmateix, des d’aquest mateix apartat de “socis-tràmits online” i fins el 14 de gener, el Club ofereix la possibilitat que els socis i sòcies que ho desitgin puguin canviar la seva adreça, la qual cosa podrà  també implicar un canvi de seu de votació.

Les adreces dels socis i sòcies que tingui el club el dia 14 de gener seran les vàlides per assignar les seus electorals, i cadascú només podrà exercir el seu dret a vot en aquella seu que li serà assignada.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut