El Barça dona suport a La Marató de TV3 dedicada a la lluita contra la Covid-19

El Barça dona suport a La Marató de TV3 dedicada a la lluita contra la Covid-19

Els jugadors del primer equip i del Femení lluiran en la seva samarreta el logotip de la causa en els respectius partits de Lliga contra el València i el Sevilla el cap de setmana del 19 i 20 de desembre

El FC Barcelona se suma un cop més a una de les grans cites solidàries de casa nostra, La Marató de TV3, que enguany se celebra el diumenge 20 de desembre i estarà dedicada de manera excepcional a la lluita contra la pandèmia de la Covid-19, sobrevinguda ja fa més de vuit mesos.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la causa, enguany els jugadors del primer equip i les jugadores del futbol femení lluiran a les seves samarretes el logotip de La Marató en un dels seus enfrontaments de Lliga. En el cas dels homes de Koeman serà en el Barça-València i en el cas de l’equip de Lluís Cortés, durant el Barça-Sevilla, partits que tindran lloc durant el cap de setmana del 19 i el 20 de desembre. 

Aquesta col·laboració s’ha presentat aquest dijous en un acte celebrat a les instal·lacions de TV3 que ha comptat amb la participació de Núria Llorach, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals; de Carles Tusquets, president de la Comissió Gestora del FC Barcelona, així com de representants de l’Espanyol, del Girona i del Sabadell, equips que també duran a terme la mateixa acció de difusió que el Barça.

Veterana col·laboració amb La Marató

Amb aquestes accions el FC Barcelona donarà continuïtat a la seva implicació amb La Marató de TV3 que dura des de fa anys. El Club sempre ha posat a l’abast del projecte les caixes de ressonància de la casa, els seus esportistes i les seves instal·lacions. Cal recordar que durant cinc edicions consecutives, del 2012 al 2016, el Miniestadi va acollir el partit de famosos de La Marató, impulsat pel desaparegut exvicepresident del FC Barcelona, Jaume Llauradó.

El 2012 el Club també va participar activament en La Marató per la pobresa. En aquella ocasió es va celebrar un partit solidari de futbol sala al Palau Sant Jordi entre els jugadors del primer equip, dividits en dos equips, dirigits per Josep Guardiola i Tito Vilanova, respectivament. La implicació del FC Barcelona en La Marató també s’ha traslladat a l’emissió del programa. Durant les més de 25 edicions, en moltes ocasions, jugadors i directius del Club han dedicat el seu temps a recollir les trucades dels ciutadans que volen fer donacions.

El president de la Comissió Gestora del FC Barcelona, Carles Tusquets, ha destacat que “la Marató és solidaritat, i per tant ara és un moment per ser molt solidaris, perquè hi ha moltes persones que estan patint. El Barça ha estat, està i estarà sempre al costat de la Marató. Tot i que sembla que la Covid va de baixa, no podem baixar la guàrdia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut