Primera sessió formativa de la temporada per als tècnics dels Esports Amateurs

Primera sessió formativa de la temporada per als tècnics dels Esports Amateurs

Aquesta primera jornada es desenvoluparà de manera virtual i es centrarà en la motivació i l’adaptació a la pandèmia

El proper dilluns 9 de novembre tindrà lloc la primera sessió del programa de formació continuada als tècnics i col·laboradors dels Esports Amateurs del FC Barcelona.

Donada la situació actual de pandèmia que estem vivint, aquesta primera sessió es desenvoluparà de manera virtual i es centrarà en la motivació  i l’adaptació dels esportistes a l’actual situació i als efectes que comporta la prevenció davant la Covid-19 en els equips esportius, en els seus entrenaments i en la competició.

Aquesta primera sessió estarà dirigida per Francesc Porta, llicenciat en psicologia i coach directiu-esportiu, que la temporada passada també va estar al capdavant d’una de les sessions d’aquests programes de formació. En aquesta primera sessió de la temporada 2020-2021, es tractaran temes relacionats amb la manera de mantenir motivat un equip, com entrenar i com adaptar-lo a les diferents situacions que es van generant en període de pandèmia.

A l'igual que en els darrers anys, al llarg de la temporada s'aniran efectuant diferents sessions emmarcades en aquest programa de formació continuada destinada als tècnics i col·laboradors dels esports amateurs del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut