El Museu i la Barça Store del Camp Nou tanquen temporalment

El Museu i la Barça Store del Camp Nou tanquen temporalment

El Club adopta aquesta mesura per la poca afluència de visitants a les instal·lacions arran de les últimes restriccions de mobilitat per rebaixar el contagi de la Covid-19

El Museu del Barça i la Barça Store del Camp Nou tancaran novament a partir d’aquest dimecres 4 de novembre a causa de la poca afluència de públic que s’ha registrat des que van entrar en vigència les noves mesures de mobilitat a Catalunya, amb l’objectiu d’aturar el contagi de la Covid-19.

Les mesures anunciades la setmana passada pel Govern de Catalunya, que també inclouen la prohibició de fer visites guiades, han representat un descens de visitants a les instal·lacions del Museu i la Botiga del Camp Nou. El fet de  tancar perimetralment el territori català i prohibir el moviment entre municipis el cap de setmana ha dificultat la mobilitat dels ciutadans i ha motivat l’anul·lació de diverses reserves que ja tenia programades el Museu.

Després del confinament de la primavera, tant el Museu com la Botiga del Camp Nou van obrir de nou el 12 de juny passat i es van mantenir operatius durant tot l’estiu. Tot i haver rebaixat notablement el nombre de visitants, aquestes instal·lacions han mantingut les seves portes obertes i han posat en pràctica totes les normes de seguretat exigides per oferir uns espais nets i segurs.

En el moment en què la situació sanitària millori i s’aixequin les actuals restriccions de mobilitat, el Club valorarà la reobertura de les dues instal·lacions.

El Barça manté actualment obertes les botigues del Passeig de Gràcia i Aeroport T1, i es poden adquirir els productes oficials del Club a través de l’e-commerce de la Barça Store del Camp Nou, la plataforma de venda ‘online’.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut