Tusquets: “Convocarem eleccions el més aviat possible”

Tusquets: “Convocarem eleccions el més aviat possible”

El President de la Comissió Gestora assegura que la voluntat “és que la propera Junta Directiva tingui el màxim recolzament possible”, cosa que implica la “màxima participació possible”

El President de la Comissió Gestora, Carles Tusquets, i el Síndic dels Socis, Joan Manuel Trayter, han comparegut aquest dijous al matí per explicar com s’ha constituït i quines funcions tindrà la nova Comissió Gestora que estarà al capdavant del FC Barcelona fins que hi hagi eleccions i un nou president, que serà en un màxim de tres mesos, tal com indiquen els Estatuts.

“La tasca principal de la Comissió Gestora és convocar eleccions el més aviat possible i és el que farem”, ha declarat Carles Tusquets. I ha afegit: “Ho farem quan sigui possible. Volem que la propera Junta Directiva tingui el màxim recolzament possible i això passa per tenir la màxima participació possible”.

Tusquets també ha posat èmfasi en la delicada situació econòmica que està vivint el Club. “L’àmbit econòmic és el que més ens preocupa a curt termini. No és una situació comfortable i intentarem redreçar-la tot el que podem durant els mesos que estiguem com a gestors”, ha afirmat.

El Síndic dels Socis, Joan Manuel Trayter, ha enviat un missatge de tranquil·litat als socis i aficionats: “Estem en una situació difícil, combinada amb una situació de pandèmia, però el Club continuarà funcionant d’una manera molt correcta. La victòria del primer equip a Torí ja ens ajuda a tenir una certa estabilitat”.

Entre tots dos han explicat que, tal com preveuen els Estatuts, la Comissió Gestora ha d’exercir les funcions de govern, administració i representació que escauen a la Junta Directiva, però limitades als actes necessaris i imprescindibles per al manteniment de les activitats normals del Club i la protecció dels seus interessos. La funció principal de la Comissió Gestora serà la convocatòria d’eleccions per constituir una nova Junta Directiva, cosa que ha de fer en el termini de tres mesos des que els seus membres hagin pres possessió dels seus càrrecs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut