Els integrants de la Comissió Gestora del FC Barcelona

Els integrants de la Comissió Gestora del FC Barcelona

Carles Tusquets, en virtut de la seva condició de president de la Comissió Econòmica Estratègica, n'assumeix la presidència

Arran de la dimissió de la Junta Directiva, oficialitzada ahir al vespre, aquest matí Carles Tusquets, en virtut de la seva condició de president de la Comissió Econòmica, ha assumit la presidència de la Comissió Gestora del Club.

Reunit amb Joan Manuel Trayter, síndic dels socis, han aixecat una acta de nomenament dels membres de la Comissió Gestora d’entre els integrants de la Comissió Econòmica i els de la Comissió de Disciplina.

Com a membres de la Comissió Gestora han estat designades les següents persones:

- Carles Tusquets Trias de Bes, president

- Joan Ramon Ramos i Raich, vicepresident

- Joan Lluís Garcia Jobal, tresorer

- Josep Maria Mir Padulles, secretari

- Miquel Lladó Casadevall, vocal

- Josep Maria Xercavins Lluch, vocal

- Àlex Tintoré i Espuny, vocal

- Sònia Cano i Fernández, vocal

Tal com preveuen els Estatuts, la Comissió Gestora ha d’exercir les funcions de govern, administració i representació que escauen a la Junta Directiva, però limitades als actes necessaris i imprescindibles per al manteniment de les activitats normals del Club i la protecció dels seus interessos. La funció principal de la Comissió Gestora és la convocatòria d’eleccions per constituir una nova Junta Directiva, cosa que ha de fer en el termini de tres mesos des que els seus membres hagin pres possessió dels seus càrrecs.

La Comissió Gestora es constituirà en una reunió demà a les 11.30 hores. Posteriorment, a les 12 hores, compareixerà formalment el seu president, Carles Tusquets, junt amb el síndic dels socis, Joan Manuel Trayter. La compareixença es podrà seguir en directe a Barça TV i Barça TV+.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut