El FC Barcelona, protagonista a la sessió del programa Barcelona 2040 sobre l'esport

El FC Barcelona, protagonista a la sessió del programa Barcelona 2040 sobre l'esport

El vicepresident de l'àrea comercial del FC Barcelona, Oriol Tomàs, ha estat un dels ponents de la sessió sobre l’esport de la primera edició del programa Barcelona 2040, on ha presentat al FC Barcelona com a institució, entitat esportiva i el seu rol a la ciutat. També han pres part en aquesta sessió Jordi Cambra, president del Reial Club de Tennis Barcelona 1899; i Irene Montrucchio, medallista de bronze olímpica en natació sincronitzada i HR Consultant en Lincoln Leadership Advisors.

Durant la seva intervenció, Tomàs ha repassat als assistents alguns aspectes de la història del Club, alguns números sobre la rellevància que el FC Barcelona té a nivell mundial, com superar els 300 milions de fans en el món o els més de 368 milions de seguidors en xarxes socials i els pilars que l'han convertit en “més que un Club”, com el model de propietat en mans dels socis, la vocació poliesportiva, la Fundació Barça, l'aposta per la innovació del Barça Innovation Hub... Però també reforçant els projectes de futur iniciats recentment com la OTT Barça TV+, el programa de fidelització Culers Premium Membership, l'e-Commerce o l'impuls als e-Sports per a connectar amb les noves audiències.

La primera generació d'integrants del programa Barcelona 2040, impulsat per l'associació Barcelona Global, està formada per un grup de 25 joves talents amb edats compreses entre els 26 i els 35 anys, actius professionalment i amb una experiència laboral de 5 a 8 anys i amb un marcat interès i compromís amb el futur de la ciutat de Barcelona. Aquesta edició inaugural, que va arrencar el mes de juny passat, s'allargarà fins el mes vinent de febrer a través de 9 sessions, com la realitzada en el dia d'avui, i amb visites a empreses i institucions de diversos sectors de la ciutat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut