El programa ’Barça LIVE’ del Clàssic s'emetrà en directe des del CUPRA Garage

El programa ’Barça LIVE’ del Clàssic s'emetrà en directe des del CUPRA Garage

Barça LIVE’ és un contingut original creat pel FC Barcelona i que s'emet en directe a través de Barça TV+ i dels canals de Youtube, Facebook i Twitter oficials del Club.

El programa ‘Barça LIVE’ del Clàssic d'aquest dissabte 24 d'octubre es retransmetrà per primer cop des de la seu de CUPRA, partner d’Automoció i Mobilitat Club. L'emissió d'aquest contingut original creat pel FC Barcelona tindrà lloc entre les 15:00h i les 18.45 h CET, per a seguir i narrar a través dels seus presentadors en directe el que té lloc al partit entre el Barça i el Reial Madrid.

Està previst que el porter alemany i ambaixador mundial de CUPRA Marc ter Stegen connecti en directe durant la retransmissió, així com que el davanter danès Martin Braithwaite participi en el programa amb un contingut sorpresa.

Aquesta acció conjunta s'emmarca en l'aliança global entre CUPRA i l'FC Barcelona i va arrencar aquest mateix divendres amb el programa de prèvia sobre del partit, que també s'ha realitzat des de les instal·lacions de CUPRA i emès a través de Barça TV+. El programa ha comptat, a més, amb la presència del director del futbol formatiu, Patrick Kluivert.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut