Reunió amb la Generalitat de Catalunya per abordar la celebració del vot de censura

Reunió amb la Generalitat de Catalunya per abordar la celebració del vot de censura

S'ha sol·licitat que el vot de censura es dugui a terme el 15 i 16 de novembre, sol·licitud que el Govern estudiarà i respondrà en els propers dies

Aquest migdia s’ha celebrat una reunió entre el FC Barcelona i el Govern de la Generalitat per abordar les dates de celebració del vot de censura en marxa en el sí de l’entitat esportiva. En el decurs de la reunió, el Govern ha traslladat al Club que a dia d’avui no preveu cap impediment de tipus legal ni sanitari per tal que el vot de censura es pugui realitzar amb seguretat en les dates previstes, sempre que s’incorporin les recomanacions de tipus tècnic traslladades avui a l’entitat en clau COVID-19 en els protocols organitzatius de la votació.

Per part del FC Barcelona s’ha manifestat la voluntat de celebrar el vot de censura amb la màxima seguretat per a les sòcies i socis cridats a participar-hi incorporant totes les observacions rebudes per part del Govern. Una organització que, per la seva complexitat, el Club requereix d’un mínim de 15 dies de preparació motiu pel qual ha sol·licitat al Govern l’autorització per dur a terme el vot de censura els dies 15 i 16 de novembre. Sol·licitud que el Govern estudiarà i respondrà en els propers dies.

Per part del Govern han assistit a la reunió la Sra. Meritxell Masó, Secretària General de la Presidència; la Sra. Beth Abad, Secretària General d’Interior; el Sr. Marc Ramentol, Secretari General de Salut i ell Sr. Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport. Per part del Futbol Club Barcelona han assistit a la reunió el Sr. Jordi Cardoner, Vicepresident primer i el Sr. Òscar Grau, CEO de l’entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut