El recinte del Camp Nou acull diferents actuacions musicals i tradicionals de la Mercè 2020

El recinte del Camp Nou acull diferents actuacions musicals i tradicionals de la Mercè 2020

El Club ha volgut col·laborar novament en la vida social i cultural de la ciutat i del districte de les Corts, amb la cessió dels seus espais per a activitats de la Festa Major de Barcelona

L’aparcament de l’Auditori del Camp Nou es converteix durant aquestes festes de la Mercè de Barcelona en un dels catorze espais de la ciutat que acolliran concerts i activitats musicals i tradicionals entre el 23 i el 27 de setembre, sempre amb uns aforaments reduïts i amb les mesures sanitàries necessàries a causa de la pandèmia, com el fet de desinfectar els espais entre concert i concert.

La crisi de la Covid-19 ha modificat significativament la celebració de les festes de la Mercè i, en conseqüència, els escenaris de la seva variada oferta musical. Aquest any, diferents concerts, espectacles o activitats tradicionals que estan programades per aquestes festes, se celebraran en catorze espais repartits pels diferents districtes de la ciutat, en llocs molt significatius com l’espai del Camp Nou, el Park Güell, el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau, el Teatre Grec, el Parc del Fòrum o la presó Model, entre d’altres.

Per a aquesta celebració de la Mercè 2020, el FC Barcelona ha volgut col·laborar novament en la vida social i cultural de la ciutat i del districte de les Corts, amb la cessió dels seus espais a l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), organitzador del programa d’actes de la Mercè, per poder acollir un dels punts d’activitats musicals i de tradicions populars de la Festa Major barcelonina.

Teresa Basilio, delegada de cultura de la Junta Directiva del FC Barcelona, destaca: “El Club ha decidit involucrar-se novament a la vida social i cultural de la ciutat. Després d’haver acollit diferents actuacions musicals del Festival Cruïlla aquest estiu, ara també estem molt satisfets de poder participar novament en un esdeveniment ciutadà tant important com ara les Festes de la Mercè. Estem molt contents de poder oferir el recinte del Camp Nou per ser l’espai del districte de les Corts que s’integra al programa de les festes com a escenari de diferents actuacions musicals i mostres de cultura tradicional”.

Actuacions programades

Pel que fa a l’activitat del Camp Nou, després de dos dies de muntatge, l’escenari estarà situat a l’aparcament de l’Auditori i la seva programació s’iniciarà el dijous 24 a les 12.30 h, amb l’actuació musical de Paula Peso. El mateix dia completaran les actuacions de l’escenari del Camp Nou el grup Brighton’64, a les 18.30 h, i Miqui Puig&ACP, a les 21.30 h.

La segona jornada musical del Camp Nou serà el dissabte dia 26, amb les actuacions de Las Bajas Pasiones (12.30 h), Jazzwoman (18.30 h) i Tribade (21.30 h). Les festes de la Mercè acabaran al Camp Nou el diumenge dia 27, amb una mostra de gegants i de cultura tradicional que tindrà lloc a partir de les 11 h.

L’accés del públic estarà regulat per l’accés 15 del Camp Nou. La reserva d’entrades a través del web de les festes de la Mercè ja funciona des de fa alguns dies, i molts dels espectacles que tindran lloc aquests dies ja han exhaurit les localitats disponibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut