Quarta edició del Master in Football Business

Quarta edició del Master in Football Business

El directiu Jordi Argemí ha participat en l’acte d’inauguració del nou curs d’aquests estudis que organitza el Johan Cruyff Institute en col·laboració amb el Barça Innovation Hub

Aquest dimarts ha tingut lloc la inauguració de la Quarta Edició del Master in Football Business que organitza el Johan Cruyff Institute en col·laboració amb el Barça Innovation Hub a través de Barça Universitas, la seva plataforma de transmissió de coneixement. L’acte ha tingut lloc a la Llotja del Camp Nou i ha estat presidit per Jordi Argemí, directiu del FC Barcelona, i Mariël Koerhuis, Directora del Johan Cruyff Institute. Els dos han donat la benvinguda als 12 estudiants procedents de deu països diferents que aquest any s’han matriculat en aquest curs que conclourà el Juny del 2021 i que inclou diferents temàtiques relacionades amb la gestió de la indústria del futbol.

El gran atractiu d’aquest màster rau en el fet que combina el bagatge d’un club com el Barça i l’expertesa i el llegat de Johan Cruyff. El model d’empresa del FC Barcelona és un dels principals continguts d’aquests estudis que estan impartits per un professorat expert en gestió esportiva, entre els quals hi ha professionals  que treballen al Club. El màster combina la formació online amb un mòdul presencial en el qual es garantiran totes les mesures de seguretat que estableixen els protocols sanitaris.

En el discurs de benvinguda Jordi Argemí ha destacat la importància de poder celebrar aquest màster, tot i les dificultats derivades de la pandèmia, i ha assenyat els trets que diferencien aquest curs de la resta de la oferta formativa en aquest àmbit: “Des del FC Barcelona estem convençuts que podem ajudar a formar els futurs líders de la indústria esportiva. La trajectòria i l’experiència d’un Club que enguany arriba als 121 anys d’història ens avalen. Però el que fa especial aquest màster és el carisma i el valor afegit que aporta el llegat del Johan, a través de l’Institut Johan Cruyff”, ha explicat.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de l’acord de col·laboració subscrit al setembre del 2016 entre el Johan Cruyff Institute i el FC Barcelona, a través del Barça Innovation Hub, la plataforma que aglutina tots els projectes de recerca, innovació i formació del Club i que té com a objectiu convertir el FC Barcelona en una referència mundial del coneixement en el món de l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut