Bartomeu: “Tot i el vot de censura, el Club no s’atura”

Bartomeu: “Tot i el vot de censura, el Club no s’atura”

El president explica abans del Gamper que no pensa en dimitir i afirma que “seguim treballant en el dia a dia del Club”

Josep Maria Bartomeu ha atès Barça TV i TV3 abans de la disputa de la 55a edició del Trofeu Joan Gamper. El president ha explicat que “el Club no s’atura” tot i el vot de censura impulsat pel soci Jordi Farré. “Seguim treballant en el dia a dia del Club. “Tenim molta feina fins el 5 d’octubre, quan s’acaba aquest mercat de fitxatges atípic. El Club està fent tot el que ha de fer en aquest procés de vot de censura. Ara tenim 10 dies per constituir la Mesa del Vot de Censura i per validar totes les butlletes, que és un procés de màxima transparència”.

El president, que ha reconegut la sorpresa de la Junta per la quantitat de signatures recollides, ha posat en valor el caràcter democràtic de l’Entitat: “Evidentment respectem la llibertat de tothom i els socis són els propietaris del club. Nosaltres, com a Junta, hem de seguir treballant i, quan acabi el recompte, farem una Junta per valorar tot plegat”. Alhora, ha afirmat que “ningú de la Junta pensa en dimitir”.

El president també ha valorat la resta de l’actualitat culer. Fem un repàs per bloc.

Un Gamper atípic

“És un Gamper diferent. La pandèmia ens impedeix tenir aficionats al Camp Nou”

“Avui és el dia de la presentació de l’equip, el dia que comencem la temporada. Comencem més tard que la resta d’equips però ho fem amb un projecte que ens genera molta il·lusió”

“Havíem de salvar el Gamper. No podíem deixar que es quedés sense disputar, tot i la pandèmia”

“Ha estat una pretemporada atípica, amb menys de partits de preparació que altres anys”

Ronald Koeman

“És un entrenador de reconegut prestigi i que també és un símbol del Barça”

“Tenim una plantilla molt àmplia, de molts bons jugadors. Alguns han tornat de cessions, d’altres fitxats des del gener... És una plantilla molt competitiva i tothom vol jugar”

“La junta té tota la confiança en Ronald Koeman, Ramon planes i la resta de l’staff tècnic”

L’afer Messi

“És el nostre capità, el líder d’aquest equip. Ho hem vist al camp, ja està ficat de ple en el projecte de Koeman. El seu és un tema que ja està aparcat i del qual ja es va dir tot el que s’avia de dir”

“No podíem permetre que Messi marxés del Club. És el millor de la història i volem que segueixi amb nosaltres”

“Com a president, no entraré en cap disputa pública amb el capità. Les coses s’han de parlar a casa. Hem de felicitar-nos perquè Messi segueixi amb nosaltres”

Possibles fitxatges

“El Barça, si ho necessita, té els recursos suficients per fitxar. Però sempre hem dit que abans d’entrar jugador han de sortir-ne d’altres. Hi ha jugadors que estem mirant quines sortides poden tenir”

“Fa uns dies vaig dir que al Barça, com a la resta de Clubs, li afecta moltíssim la pandèmia pel que fa als ingressos. No tenim públic a l’estadi, ni a la botiga, ni al Museu. Hem d’adaptar-nos i això vol dir reduir la massa salarial”

Luis Suárez

“Actualment és jugador del Barça. No puc dir res més”

“És un dels jugadors mes importants que hem tingut i segueix tenint contracte amb el Barça”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut