El FC Barcelona i CUPRA s’uneixen contra la Covid-19 al Torneig Joan Gamper

El FC Barcelona i CUPRA s’uneixen contra la Covid-19 al Torneig Joan Gamper

El primer equip lluirà una edició especial de la samarreta blaugrana amb el nom de CUPRA a la màniga. En les properes setmanes, samarretes d’aquesta edició especial signades pels jugadors se subhastaran per obtenir fons que es destinaran a iniciatives seleccionades per la Fundació Barça i CUPRA en la lluita contra el coronavirus

Demà, dissabte 19 setembre, el Camp Nou acollirà la 55a edició del Torneig Joan Gamper, en la que serà la tercera i última prova del Barça de Ronald Koeman abans de l’inici de la Lliga 2020/21. En aquesta ocasió, el FC Barcelona s’enfrontarà a l’Elx, en un partit on els jugadors blaugrana lluiran una edició especial de la samarreta de la primera equipació d’aquesta temporada, que incorporarà el nom de CUPRA a la màniga dreta, com a part d’una iniciativa impulsada pel Club i la marca automobilística amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra la Covid -19. 

Així, en les properes setmanes diferents samarretes d’aquesta edició especial signades pels jugadors se subhastaran públicament a través de la plataforma United Charity, especialitzada en subhastes esportives. A més, de forma paral·lela, CUPRA oferirà als més de 15.000 empleats de SEAT i CUPRA la possibilitat de sumar-se a aquesta acció solidària comprant aquest model de la samarreta únic a través dels seus canals corporatius interns després del partit, i per cada samarreta adquirida per un treballador o treballadora,  es donarà una quantitat destinada a la lluita contra la Covid-19. 

Els fons recaptats es destinaran a projectes seleccionats per la Fundació Barça i CUPRA, per contribuir a pal·liar l’impacte del coronavirus. En concret, es donaran a la campanya #YoMeCorono, liderada pel Dr. Bonaventura Clotet, president de la Fundació Lluita contra la SIDA i malalties infeccioses,  i president del Comitè Científic SEAT Empresa Saludable, així com a programes destinats a donar suport a infants i joves en situació de vulnerabilitat a causa de la pandèmia.

La iniciativa s’emmarca en l’aliança global signada entre el FC Barcelona i CUPRA fa un any i que va més enllà d'un acord de patrocini tradicional. Una aliança amb què ambdues marques col·laboren en la posada en marxa de diferents accions de visibilitat i activacions, així com en el desenvolupament de projectes innovadors orientats a la millora de la mobilitat urbana.  

Les samarretes amb el nom de CUPRA a la màniga dreta no es comercialitzaran a través dels canals de venda habituals i tan sols estaran disponibles per als empleats de CUPRA i SEAT en el marc d'aquesta iniciativa, així com per a la subhasta amb finalitats benèfiques que se celebrarà en les pròximes setmanes.

Declaracions d’Oriol Tomàs, vicepresident de l’Àrea Comercial del FC Barcelona: 

“El Trofeu Joan Gamper és una cita molt especial per al Club i per als aficionats blaugrana. Per això ens enorgulleix poder impulsar al costat de CUPRA una acció solidària en aquest escenari tan especial i poder continuar donant suport a la lluita contra la Covid-19, en línia amb les diferents iniciati-ves posades en marxa pel FC Barcelona des de l'inici de la pandèmia”. 

Declaracions d’Antonino Labate, director d’estratègia, desenvolupament de negoci i operacions de CUPRA: 

“Estem orgullosos d'activar aquesta doble acció solidària com a part de l'aliança global entre CUPRA i el FC Barcelona. Amb els beneficis que es recaptin d'aquestes samarretes d'edició especial, podrem ajudar a joves en situació de vulnerabilitat i continuarem contribuint amb la campanya #Yomecorono en la lluita contra el virus”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut