Ja disponible l'eFootball PES 2021 Edició FC Barcelona

Ja disponible l'eFootball PES 2021 Edició FC Barcelona

Després de la presentació del joc el mes de juliol passat, la nova edició del club blaugrana està disponible per als fans des d'aquest dimarts, 15 de setembre

La nova versió del FC Barcelona de l’eFootball PES 2021 SEASON UPDATE ja està disponible per als afeccionats culers de tot el món en format digital. Aquesta última versió de la franquícia del joc de KONAMI, partner del club blaugrana, inclou elements exclusius com l'accés a l'equip complet del Barça en la modalitat de joc myClub, l'equipament clàssic del Barça i menús de joc customitzats Barça, entre d’altres. Així mateix, els fans podran recrear moments emblemàtics de la trajectòria de diferents jugadors del primer equip blaugrana, entre els quals Leo Messi, disponibles com a part dels jugadors de les sèries de moments icònics. 

Així mateix, la col·laboració entre el Barça i KONAMI ha permès crear en aquesta versió una recreació del Camp Nou amb una qualitat de detalls sense precedents, oferint als fans una experiència de joc i un accés únic a l'Estadi.

També avui surt a la venda l'edició estàndard del joc, amb una portada en què Leo Messi és un dels protagonistes, juntament amb Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford i Alphonso Davies. Aquesta versió estàndard estarà disponible tant en format digital com físic, mentre que una versió exclusiva amb Messi a la portada podrà adquirir-se a les Barça Stores i a través de la plataforma online del Club pròximament.

Messi - eFootball PES 2021

La nova secció d’eSports al web del Club

El mes de juliol passat, coincidint amb l'anunci del nou eFootball PES 2021 SEASON UPDATE, el Barça va llançar una nova secció en la seva pàgina web dedicada als eSports, on els fans poden seguir les últimes novetats de KONAMI i eFootball PES 2021. En aquesta nova secció també es publicarà contingut sobre els jugadors professionals d’eSports i de les competicions organitzades pel desenvolupador del videojoc.

La nova divisió d’eSports del Barça

El FC Barcelona va llançar la seva divisió d’eSports fa un any. En el marc d'aquest nou projecte, el Club va apostar per la creació del seu equip d’eFootball PES, com una de les seves peces clau. Un equip que enguany ha aconseguit la quarta posició en el torneig oficial de KONAMI eFootball Pro, i va quedar segon en l’eFootball Pro Cup, competint contra els millors clubs d'Europa. 

En eSports, el Barça també està present en dos jocs més: Rocket League i Hearthstone, que no estan directament relacionats amb l'esport, i on ha aconseguit grans resultats en les seves respectives competicions. L'equip de Rocket League va jugar a la Copa del Món disputada a Nova Jersey i aquesta última temporada es va situar entre els quatre millors equips d'Europa, mentre que l'equip de Hearthstone va mantenir la seva posició en la més alta competició europea. Així mateix, amb un equip de tres jugadors, va competir en la Gold Club World Club, competició desenvolupada a la Xina en què participen els millors equips del món.

La nova divisió d’eSports del Barça va néixer amb la mateixa ambició que el Club té en el camp de joc: convertir-se en un actor rellevant en l'àmbit dels esports a nivell global en els pròxims anys, construint una secció líder que contribueixi a connectar el Club amb noves audiències, especialment en mercats on el seguiment del futbol està creixent, i alhora portar la marca Barça a països com els Estats Units o la Xina. En el desenvolupament d'aquest projecte, el Club es mantindrà fidel als valors del Barça i només participarà en jocs no violents alineats amb la seva marca i tot el que representa, promovent a més la igualtat de gènere i amb el compromís de contribuir a educar tant el públic com els jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut