Stanley Black & Decker, partner del FC Barcelona, és reconegut pel seu compromís amb la igualtat de gènere

Stanley Black & Decker, partner del FC Barcelona, és reconegut pel seu compromís amb la igualtat de gènere

La companyia líder d'eines i seguretat estatunidenca, que des del 2018 és patrocinadora principal del Barça Femení, ha estat inclosa per ‘Forbes’ en la llista d’‘Els Millors Ocupadors per a Dones als Estats Units’

Stanley Black & Decker i el FC Barcelona van signar el 2018 un acord històric pel qual la marca americana es convertia en el primer patrocinador de la samarreta del Barça Femení. Una aliança basada en valors compartits com l'esforç, l'ambició i el respecte, i que permetia donar un nou impuls i visibilitat a l'esport femení.

En el moment de l'anunci de l'acord, des de la companyia americana es va posar en relleu com l'equip del Barça Femení estava trencant esquemes, canviant percepcions i promovent la diversitat i el respecte. Tots ells motius pels quals havien decidit fer costat a l’equip inspirador amb el qual compartien la seva passió per obtenir el millor rendiment.

Un esperit que ara ha valgut a Stanley Black & Decker un important reconeixement pel seu compromís amb la igualtat de gènere, en ser inclòs en la prestigiosa llista que elabora la publicació econòmica Forbes d'Els Millors Ocupadors per a Dones als Estats Units.

El rànquing està basat en una enquesta independent de més de 75.000 treballadors dels Estats Units, entre ells 45.000 dones, que treballen per a empreses amb almenys 1.000 empleats, en tots els sectors industrials. Tots els participants van respondre preguntes generals sobre els seus llocs de treball, relacionades amb temes com ara les condicions de treball, el salari i la diversitat.

Stanley Black & Decker ha fet passos decisius per consolidar-se com una companyia més inclusiva. Entre aquestes accions realitzades destaca el suport que han donat a nou grups de treballadors, que inclouen una xarxa de dones, i unir-se a la coalició que treballa en favor de la igualtat i per reduir les diferències de gènere en l'àmbit del lideratge corporatiu, Paradigm for Parity Coalition, i s’han sumat a la iniciativa CEO Action for Diversity & Inclusion. Així mateix, la companyia forma part de l’associació Business Roundtable Diversity & Inclusion Index, en què les companyies més grans dels Estats Units han alineat esforços per crear entorns de treball més inclusius. La primavera passada l'empresa també va fer costat a la UN Foundation (Fundació de les Nacions Unides) en la celebració del Dia Internacional de la Dona, amb la campanya #EqualEverywhere.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut