La pel·lícula ‘El despertar’, produïda per Barça Studios, s’estrena amb gran èxit

La pel·lícula ‘El despertar’, produïda per Barça Studios, s’estrena amb gran èxit

La producció de ficció de la factoria audiovisual del FC Barcelona, que es va estrenar el diumenge 2 d’agost a Barça TV i TV3, es va situar com el contingut no informatiu més vist de la jornada a Catalunya

La pel·lícula El despertar va reunir davant el televisor més de 280.000 espectadors, en la seva estrena el diumenge simultàniament a Barça TV i TV3, i es va situar com el contingut no informatiu més vist del dia a la televisió catalana. Amb una quota de pantalla del 12,7%, El despertar firma un gran resultat, amb una audiència que es va enganxar a aquesta emotiva història sobre sentiments i  relacions humanes, amb el triplet del 2015 com a teló de fons. 

La pel·lícula està, a més, disponible a la carta a través de la plataforma de streaming del Club  Barça TV+ en català, subtitulada en castellà i en anglès, mentre que el proper diumenge 7 d’agost Barça TV la tornarà a emetre dins la seva programació a les 17:15 hores.

La ficció  relata la història de la Martina, una jove de 21 anys interpretada per Natàlia  Barrientos, que viu amb el seu avi Pau, a qui dona vida Lluís Marco. Avi i neta es cuiden l’un a l’altre, alhora que comparteixen la seva passió pel FC Barcelona. Però la nit del 21 de febrer del 2015, en acabar de veure el partit Barça-Màlaga, tot canvia quan el Pau pateix un ictus i entra en coma, per despertar-se mesos més tard amb pèrdues parcials de la memòria recent. Inspirada en la pel·lícula Good Bye, Lenin!, la Martina es proposa omplir els dies del Pau d’emocions i moments feliços. I quina millor manera per aconseguir-ho que fer-lo viure els èxits esportius que s’ha perdut mentre era en coma i que han portat el Barça a fer història guanyant la Lliga, la Champions i la Copa del Rei, per segon cop en la seva història. 

Barça Studios avança en la creació de continguts Premium 

Per a la creació d’El despertar, Barça Studios s’ha envoltat, un cop més, dels millors partners possibles i ha comptat amb el suport de Brutal Media, amb una trajectòria consolidada gràcies a pel·lícules com Te quiero, imbécil o la guardonada minisèrie Tornarem, i la participació de TV3. Es tracta d’un ambiciós projecte dirigit per Kiko Ruiz Claverol, responsable de sèries de televisió de gran èxit com Les de l’hoquei o Sin identidad i amb el guionista David Castillo, que ha treballat en produccions com Ventdelplà o La memòria dels cargols, de Dagoll Dagom.

Amb aquesta pel·lícula, Barça Studios ha fet un pas més en la seva aposta per la creació de continguts d’entreteniment originals que comprenen des de formats documentals fins a propostes de ficció, passant per l’animació. Tot amb l’objectiu de poder apropar el Club i els seus valors als seus aficionats oferint un punt de vista únic de l’Entitat, i al mateix temps connectar amb noves audiències arreu del món. 

Precisament, en l’àmbit de la ficció, Barça Studios va anunciar recentment un altre projecte, una nova sèrie inspirada en la Masia i que estarà dirigida per Albert Espinosa, responsable de projectes de gran èxit com Polseres Vermelles. Així mateix, la factoria de continguts audiovisuals del Club va anunciar també la producció d’una sèrie d’animació sota el títol de Talent Explorers,  la qual es troba en fase de producció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut