Josep Maria Bartomeu: “Les sensacions per al Barça-Nàpols són molt positives”

Josep Maria Bartomeu: “Les sensacions per al Barça-Nàpols són molt positives”

En una entrevista a Bein Sports el president destaca “l’optimisme i les ganes amb les quals l’equip afronta el partit d’aquest dissabte”

Quan queden pocs dies perquè es disputi el Barça-Nàpols d’aquest dissabte al Camp Nou, el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha repassat l’actualitat esportiva i institucional en una entrevista a Bein Sports. Bartomeu ha parlat del partit d’aquest dissabte, de les renovacions de Leo Messi i Ter Stegen i ha volgut enviar un missatge de suport a la gent de Beirut.

El Barça-Nàpols

“Serà un gran partit de Champions. Les sensacions són molt positives i els jugadors estan entrenant amb moltes ganes. Serà un partit especial, tenim molta il·lusió i esperança dipositades en aquesta competició.”

“Pel que fa al nou format a mi m’agrada el tradicional a doble partit, però la pandèmia ha fet canviar els plans de la UEFA. Crec que hem aconseguit el millor format per a tots els equips i per tal d’adaptar-nos a la situació actual.”

“Vull enviar un missatge d’optimisme a l’afició, l’equip afronta el partit contra el Nàpols amb optimisme i el cap centrat per avançar de ronda i seguir endavant en aquesta competició.”

“Missatges com el de De Laurentiis poden ser dolents per a tots. Hem de recuperar la normalitat i això passa perquè els equips juguin als seus camps.”

Les sensacions de l’equip

“S’ha fet autocrítica positiva entre tots. Ens trobem en una situació en la qual sabem on estan els possibles errors i a partir d’aquí hem de créixer per corregir-los.”

“Estem preparats, amb les il·lusions renovades i molts ànims.”

“Quique Setién té contracte per la temporada vinent i serà un curs diferent, amb jugadors molt joves i també del Barça B. S’ha de fer un treball important i Setién és la persona en la qual dipositem la nostra confiança.”

Leo Messi 

“Ell sempre ha dit que vol acabar la seva vida professional al FC Barcelona. Crec que és el club de la seva vida, un home per a un club i el millor club per a ell.”

“No tinc cap dubte que Leo Messi dintre de molts anys més deixarà de ser jugador futbol, però ho farà al FC Barcelona.”

“Ell s’ha format aquí i sent els colors, és el millor jugador de la història del futbol i té clar que és el seu club per a sempre.”

2020-08-05 ENTRENO 14-min

Ter Stegen

“És un jugador i persona excel·lent. En la situació actual de pandèmia cal esperar per afinar la seva renovació, però el seu futur passa per renovar amb el FC Barcelona i parlarem quan hi hagi serenitat.”

“Tenim porter per anys, perquè és molt jove i ha demostrat tenir una gran qualitat.”

Pjanic

“El Barça va rebre una bona oferta per Arthur de la Juventus i en la qual el Barça no hi podia arribar i el jugador també va rebre una bona proposta per part de la Juventus.”

“Anirà bé per portar Pjanic, perquè és un jugador que fa anys que el Club segueix.”

“Que Arthur no hagi tornat després de les vacances no ens ha agradat, no és justificable la seva absència. És un tema intern que s’està tractant amb la màxima discreció.”

El mercat de fitxatges 

“No preveiem grans operacions en el món del futbol entre els grans clubs europeus.”

“Quan acabi la Champions parlarem amb molts clubs, però actualment està tot parat.”

“Els jugadors joves que estan arribant al primer equip i al Club no estan en venda. Estem intentant crear una nova generació de jugadors amb gran talent i que seran les estrelles del futur.”

La Covid-19

“Ha afectat el món del futbol en general, al Barça hem deixat d’ingressar prop de 200 milions d’euros des de març fins ara.”

“Hem estat treballant molt en com adaptar la situació i, tot i no ser gens fàcil, els jugadors, treballadors i molta gent hi ha posat de la seva part.”

“Tenim el projecte Espai Net i Segur per tal que el públic pugui tornar al Camp, però seguirem els protocols que indiquin les autoritats sanitàries.”

Missatge per a la gent de Beirut

“Vull enviar un missatge de recolzament a la gent de Beirut i del Líban. És una situació complicada i els enviem els nostres ànims. El Barça està aquí per ajudar-los i estic segur que des de la Fundació es farà algun programa d’ajuda.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut