Bartomeu:

Bartomeu: "Podem estar satisfets amb l'actuació de l'equip"

El president destaca la bona imatge de l'equip a Vila-real, afirma que se seguirà lluitant per la Lliga i es mostra crític amb l'aplicació del VAR

Josep Maria Bartomeu ha valorat amb una nota molt alta el rendiment de l'equip a Vila-real, on el FC Barcelona s'ha imposat per 1-4. Amb aquest resultat, els de Quique Setién segueixen a quatre punts del líder. "La d’avui ha estat una victòria important. L’equip ha fet un partit molt seriós i podem estar satisfets de l’actuació. Seguirem lluitant la Lliga fins al final", ha declarat, un cop acabat el partit.

El president del FC Barcelona també ha fet una valoració de l'aplicació del VAR en les últimes jornades a la Lliga espanyola: "A la millor Lliga del món el VAR no està a l’alçada. És poc equitatiu i sembla que sempre afavoreix el mateix”. En aquest sentit, Bartomeu ha recordat que el Club porta dient "des del desembre" que el VAR ha de millorar.

Finalment, Bartomeu també s'ha referit a dos dels rumors publicats a la premsa durant els últims dies, assegurant que Quique Setién "té la confiança de tots nosaltres" i recordant que Leo Messi "ha dit moltíssims cops que vol acabar la seva vida esportiva al Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut