Els culers assisteixen simbòlicament al Camp Nou davant  l’Atlètic de Madrid

Els culers assisteixen simbòlicament al Camp Nou davant l’Atlètic de Madrid

Gràcies a l’acció ‘Aquí juguem tots’ socis i fans estaran avui presents de manera simbòlica al Camp Nou amb les seves samarretes personalitzades a la primera graderia, amb l’objectiu de que l’equip no es trobi amb les grades buides en la seva entrada al terreny de joc

El Barça s’enfronta avui, 30 de juny, a l’Atlètic de Madrid, tercer classificat en la Lliga per darrere del FC Barcelona quan queden cinc jornades perquè finalitzi la competició. Sens dubte, un dels partits més atractius en aquest últim tram de la temporada, en què els jugadors podran comptar amb la presència simbòlica dels fans a l’Estadi, gràcies a l’acció ‘Aquí juguem tots’ impulsada pel Club i que ha fet possible que 3.000 aficionats puguin “entrar” al camp a través de les seves samarretes personalitzades.

 

En el marc de la campanya, socis i aficionats de diferents països d’arreu del món han tingut l’oportunitat de participar en aquesta acció, adquirint i personalitzant amb el nom de la seva elecció una edició especial de la samarreta de la primera equipació, que compta amb un patch commemoratiu al pit amb el lema ‘Aquí juguem tots’.  

Impulsada pel FC Barcelona, l’acció buscava donar l’oportunitat a aquells aficionats que ho desitgessin el poder estar presents al camp d’una manera diferent, en aquesta part de la competició de Lliga que s’està disputant a porta  tancada a causa de la crisi de la Covid-19. Així, les samarretes s’han col·locat als seients de primera graderia situats al Lateral i els Gols Nord i Sud, i rebran als jugadors de Quique Setién en la seva entrada al camp. Precisament per les mesures de prevenció contra la Covid-19, no ha estat possible fer entrar a l’Estadi samarretes adquirides prèviament 

Així mateix, cal destacar que el Club destinarà una part de la recaptació a fins solidaris, en concret a la lluita contra la Covid-19, que canalitza a través de la Fundació Barça.

Un cop finalitzat el partit, les samarretes se sotmetran a un procés de neteja i desinfecció, per poder-les enviar en els propers dies als aficionats als seus domicilis. Així mateix, també rebran per correu una gigafoto, gràcies a la qual podran localitzar on es troba situada la seva samarreta al camp i que testimoniarà la seva “assistència” al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut