Bones actuacions de Pedri, Trincão i Matheus Fernandes

Bones actuacions de Pedri, Trincão i Matheus Fernandes

Els tres jugadors, que seran culers a partir de la propera temporada, estan firmant bons minuts amb el Las Palmas, l'SC Braga i el Valladolid respectivament

Pedri, Francisco Trincão i Matheus Fernandes són tres futbolistes que a partir de la propera temporada s’incorporaran a la disciplina blaugrana. Cal recordar que Pedri està jugant a Segona Divisió amb el Las Palmas, Trincão a la Lliga portuguesa amb l'SC Braga i Matheus Fernandes amb el Valladolid. A continuació, repassem les darreres actuacions dels futurs jugadors culers:

Pedri

Pedri és un dels homes fixos en els esquemes del Las Palmas, ha disputat 29 partits aquest curs, ha marcat 3 gols i ha repartit 5 assistències. La darrera va ser en el partit d’aquest dissabte contra el Lugo, firmant una gran acció individual per fer l'assistència a Rubén Castro en el gol del triomf.

Pedri2
Foto: Las Palmas

Francisco Trincão

El jove i hàbil extrem portuguès està firmant un bon curs amb l'SC Braga, tant a la Lliga com a l’Europa League. Trincão està demostrant la seva rapidesa i habilitat, factors que li han permès marcar la diferència en diverses accions. La seva darrera diana va ser en el partit contra el Santa Clara, en el retorn de la Lliga portuguesa.

Trincao
Foto: SC Braga

Matheus Fernandes

El jugador brasiler, actualment al Valladolid des del mercat d’hivern, va debutar aquest dissabte al Wanda contra l’Atlètic de Madrid. Matheus Fernandes va deixar detalls de qualitat i va estar a punt d’avançar el Valladolid a la mitja hora de joc, amb un xut des de la frontal.

Matheus
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut