El Barça, entre els millors equips de Rocket League

El Barça, entre els millors equips de Rocket League

Més de dos milions d’usuaris únics van seguir la retransmissió dels play-offs de la Lliga Europea del passat diumenge

El conjunt blaugrana va aconseguir novament fer-se un lloc entre els quatre millors equips d’Europa de Rocket League. L’equip, que durant la lliga regular va certificar la classificació per disputar els play-off pel títol, va fer un gran paper superant a grans equips com el Veloce Esports per 4-2 i el Team Reciprocity per 4-1 (campió europeu la temporada passada).

Impulsats gràcies al gran joc ofensiu de l’equip, el Barça va arribar a les semifinals on l’esperava el Renault Vitality, campió i subcampió del món les últimes dues temporades respectivament. Els blaugranes van endur-se el primer partit de la sèrie, però van cedir els següents, on l’equip francès no va fallar en els moments decisius i es va emportar la victòria (4-1).

Arribant a semifinals, el Barça va aconseguir consolidar-se com un dels quatre millors equips d’Europa i hauria aconseguit el seu bitllet per participar al Mundial de Rocket League que s’havia de disputar a Dallas, cancel·lat per la situació amb el COVID-19.

Unes audiències espectaculars

Més de dos milions d’usuaris únics van poder gaudir dels play-offs de la Lliga Europea de Rocket League (RLCS) confirmant així el continuat augment de les audiències de les competicions d’eSports organitzades per Psyonix.

El partit amb el pic d’usuaris simultanis més alt va ser, precisament, el Barça - Renault Vitality de semifinals, on es van arribar a les 260.000 persones.

En aquest aspecte s’espera que les audiències continuïn a l’alça gràcies a que Rocket League comença a expandir-se a territoris més enllà d’Europa i el continent nord-americà. A Sud-Amèrica i Oceania també s’hi organitzen competicions regionals i des de l’octubre el videojoc Rocket League es pot jugar a la Xina, on s’espera que neixi tard o d’hora una nova escena competitiva.

Classificats per a les Spring Series

Tot i l’anul·lació del Mundial, Psyonix organitzarà un campionat online els dies 9 i 10 de maig anomenat Spring Series.

En aquest torneig només hi participaran els millors equips del món i on el Barça hi podrà ser gràcies als resultats del cap de setmana passat. Els jugadors Ronaky, Deevo i Flakes, conjuntament amb el seu entrenador El General, tindran tot un mes per preparar la nova competició després de les bones sensacions durant els últims partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut