Canal Ètic

Canal Ètic

El FC Barcelona té la ferma voluntat de ser un Club compromès amb l’ètica i el compliment de les lleis i valora molt positivament i encoratja a que els seus membres, personal, i altres tercers relacionats alertin i comuniquin possibles comportaments il·lícits.

És per aquest motiu que el FC Barcelona té habilitat un Canal Ètic per a rebre i atendre tot tipus de comunicacions, consultes o informar sobre irregularitats o incompliments, tant del Codi Ètic i de la normativa interna, com de la legislació aplicable. Tanmateix, també es pot utilitzar el Canal amb la finalitat de resoldre dubtes o per a suport i recolzament sobre com aplicar la normativa interna del Club i els nostres valors.

ACCÉS AL CANAL ÈTIC

Aquest Canal es troba a la disposició dels seus membres, personal, usuaris, jugadors, socis, proveïdors, col·laboradors o patrocinadors del FC Barcelona, així com també és accessible per a altres tercers relacionats.

El Canal permet realitzar comunicacions completament anònimes, en cas de desitjar-ho. Disposa d’un espai de comunicacions segures per tal de garantir que totes les interaccions entre les parts estiguin totalment protegides i es garanteixi la màxima confidencialitat de tota la informació que s’intercanviï amb l’Àrea de Compliance.

Les dades personals proporcionades al Canal seran tractades de conformitat a la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Política de Gestió del Canal Ètic

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut