Ter Stegen

Ter Stegen "Ho donarem tot per tenir èxit"

El porter del FC Barcelona i Alexia Putelles han rebut el Premi Barça Jugadors pel seu joc net

Els jugadors del FC Barcelona, Alexia Putellas i Ter Stegen, han rebut aquest divendres al migdia el Premi Barça Jugadors pel seu joc net durant la temporada passada.

Alexia i Ter Stegen, agraïts amb el premi

En el marc d'aquest acte, la migcampista barcelonista, després de rebre el premi, ha mostrat paraules de gratitud. "Vull agrair el tracte de l'Agrupació. També m'agradaria dirigir-me a les jugadores que van començar el camí. Gràcies també al president Bartomeu i a Maria Teixidor per l'aposta ferma pel futbol femení. A l’afició agrair tota l’estima i afecte que ens mostren cap de setmana rere cap de setmana. Intentarem retornar aquesta estima amb els valors que mereix el Barça". "A la Lliga tenim un avantatge que volem mantenir i ampliar quan anem al camp de l'Atlètic de Madrid", ha expressat la futbolista de Mollet. 

Per la seva part, el porter barcelonista també ha expressat agraïment en el seu discurs després de rebre "aquest bonic trofeu". A més a més, Ter Stegen ha repassat l'actualitat del primer equip: "Estem escoltant les noves idees de Quique Setién.  Esperem que tingui èxit", ha manifestat Ter Stegen. L'alemany ha repetit que "ho donarem tot, en cada entrenament i en cada partit, per estar d'alt de tot i tenir èxit". 

En la categoria masculina, Ter Stegen és el novè guanyador d’aquest guardó, el qual l’any passat va guanyar Ivan Rakitic. Xavi Hernández és el que més n’acumula, en guanyar-lo en dues ocasions. Pel que fa a la categoria femenina, Alexia Putellas és la primera jugadora a obtenir-lo.

Bartomeu: "En Marc és un exemple"

El president del FC Barcelona s'ha dirigit personalment a Alexia i a Ter Stegen. "Els anys han demostrat que tenim un porter que ha fet història i que la seguirà fent. Aquest premi parla de la persona. En Marc és un exemple", ha explicat sobre l'alemany. D'Alexia ha dit: "has viscut l’evolució del femení. Ets ambiciosa i ho impregnes a l’equip i al Club". 

En aquest acte, celebrat a l’Auditori 1899, hi ha assistit una nodrida representació dels membres de l’Agrupació i representants del jurat del Premi. El president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, han estat els encarregats de lliura els guardons, acompanyats de Javier Bordas, directiu del Club responsable del primer equip de futbol, i de Maria Teixidor, responsable del futbol femení. També hi ha assistit Pau Vilanova, directiu responsable de les relacions amb l’Agrupació. És la desena edició d’aquesta distinció promoguda per l’Agrupació, que també ha anunciat la Menció Especial del Joc Net a Quique Costas. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut