El Barça s’adhereix a la Marató

El Barça s’adhereix a la Marató

El conjunt blaugrana col·laborarà lluint samarretes commemoratives tant contra el Mallorca, com en el derbi del Femení contra l’Espanyol

El FC Barcelona col·laborarà amb la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del proper diumenge 15 de desembre, una edició centrada en les malalties minoritàries. Aquest dijous, el Barça ha participat en un acte per presentar la col·laboració que durà a terme el conjunt blaugrana, juntament amb l’Espanyol i el Girona, i que ha tingut lloc a TV3 i on ha participat el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner.

Cardoner ha explicat les accions que farà el Club el proper 7 de desembre en el partit contra l’RCD Mallorca al Camp Nou (21.00 hores) i ha entregat una samarreta signada. Dissabte el Barça sortirà amb una samarreta commemorativa tant a l’escalfament com al partit davant el conjunt balear, amb el lema de la Marató a la zona central de la samarreta.

A més, els jugadors culers, a la sortida a l’escalfament, es fotografiaran amb un grup de 9 nens afectats per malalties minoritàries, els quals després es quedaran a veure el partit.

Pel que fa al Femení blaugrana, les noies de Lluís Cortés també portaran una samarreta commemorativa en el derbi davant l’RCD Espanyol que es disputarà precisament el cap de setmana de la Marató, en el matx corresponent a la 13a jornada de la Lliga Iberdrola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut