Els penyistes de Miami escalfen motors amb el Torneig Social PES 2019

Els penyistes de Miami escalfen motors amb el Torneig Social PES 2019

La competició s’ha celebrat a l'Sports Bar, seu de la Penya de Miami, on durant més tres hores els aficionats culers han tingut l'oportunitat de jugar a aquest videojoc de futbol desenvolupat per KONAMI

Miami ja viu barcelonisme i futbol i un tast d’aquest ambient s’ha viscut avui dimarts al districte de Coral Gables amb la disputa del Torneig Social PES 2019 (Pro Evloution Soccer), en què han participat més d’una trentena de nens i joves de la Penya de Miami.

La competició s’ha celebrat a l’Sports Bar, seu d’aquesta penya, on durant més de tres hores els aficionats culers han tingut l’oportunitat de jugar a aquest videojoc de futbol desenvolupat per KONAMI. La d’aquest any és la segona edició d’aquest torneig, després de la que es va celebrar a l’estiu del 2018 a Dallas, també amb motiu de la Gira que va realitzar l’equip pels Estats Units. 

El torneig ha comptat amb la presència d’una representació del Club encapçalada pel directiu Javier Bordas, al qual han acompanyat el directiu en cap de la comissió social, Josep Maria Barnils, i l’exjugador i actual ambaixador del Club, Juliano Belletti, així com d’altres representants del moviment penyístic. Entre ells, Toni Freire, president de FC Barcelona World Penyes Federation. Per part local hi ha assistit l’alcalde del districte de Coral Gables, Raul Valdés-Fauli, que juntament amb la delegació oficial del club han estat els qui han donat el tret de sortida al torneig.

A banda del participants, un centenar de persones han passat durant el matí per l’Sports Bar per seguir de prop la competició i compartir una estona amb els altres aficionats del Club. Així mateix, la presència de Belletti ha suposat un atractiu més i molts d’ells han pogut treure instantànies i conversar una estona amb l’Heroi de París. En definitiva, un matí de barcelonisme que tindrà continuació avui dimarts a la tarda amb la celebració de la Barça Fest Miami a Bayefront Park.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut