El president Bartomeu, Jordi Cardoner i Oriol Tomàs visiten l’entrenament del Barça Rugby

El president Bartomeu, Jordi Cardoner i Oriol Tomàs visiten l’entrenament del Barça Rugby

El president, el vicepresident primer i el directiu responsable dels esports amateurs han visitat l’última sessió d’entrenament del conjunt de Sergi Guerrero

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona; Jordi Cardoner, vicepresident primer, i Oriol Tomàs, membre de la Junta Directiva responsable dels esports amateurs, han visitat aquesta tarda –hora de Kobe– l’entrenament del Barça Rugby. 

Durant aquesta visita, Bartomeu, Cardoner i Tomàs han pogut compartir una estona amb els jugadors blaugrana així com amb els entrenadors Sergi Guerrero i Felipe Martínez, amb qui han mantingut una conversa sobre aquesta primera gira del Barça Rugby. Tots ells han coincidit a valorar l’experiència del Japan Tour com una oportunitat per al Barça i per al rugbi blaugrana. A més, els dos tècnics han volgut transmetre l’agraïment de tot l’equip per haver pogut formar part d’aquesta gira. 

_P2F9556

Abans de l’inici de la sessió i de la fotografia de grup, el vicepresident primer i el directiu responsable dels esports amateurs també han provat les seves habilitats amb la pilota ovalada, ja que diversos jugadors de l’equip els han ensenyat com fer passades en aquest esport.

Aquest entrenament ha estat l’últim dels de Sergi Guerrero a terres japoneses, ja que els blaugranes tindran el matí de demà lliure i a la tarda podran presenciar el partit de futbol entre el Barça i el Vissel Kobe.

Al matí, trobada d’entrenadors

La jornada per a l’staff del Barça Rugby ha començat a primera hora del matí amb la visita de l’equip tècnic a l’entrenament dels Kobelco Steelers –actuals campions de la Lliga japonesa. Aquesta visita, i la posterior xerrada entre els dos equips tècnics, ha estat una oportunitat per a Guerrero i Martínez –i tot el seu staff– per poder veure com treballa un equip professional com els Kobelco. 

En aquesta conversa informal els entrenadors del Barça han pogut conversar amb el mític entrenador dels All-Blacks i actual General Manager de l’equip japonès,  Wayne Smith, i amb el Head Coach dels Kobelco, Dave Dillion.

A més de conversar extensament sobre rugbi i sobre les dinàmiques de treball dels Kobelco, els entrenadors del Barça també han aprofitat l'ocasió per agrair l’hospitalitat del conjunt nipó durant aquests dies en què els blaugranes s’han exercitat a les instal·lacions dels actuals campions de la Top League.

TROBADA ENTRENADORS KOBELCO-1
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut