Vols ser Messi per un dia?

Vols ser Messi per un dia?

De l’1 de juliol al 15 d’agost el Miniestadi del FC Barcelona t’obre les portes per participar al Messi Challenge, on hauràs de superar tres reptes per aconseguir el gran premi

Si alguna vegada has somiat ser Messi o posar-te en la seva pell per un dia, ara tens l'oportunitat de fer-ho! Aconsegueix el pack Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition i fes el teu somni realitat!

Fins al 15 d’agost el Miniestadi del FC Barcelona t’obre les portes per participar al Messi Challenge, on hauràs de superar tres reptes per aconseguir el gran premi. Però, quines són les proves que hauràs de batre com si fossis el mateix Messi?

Primer repte: Talk to Messi

Hauràs de demostrar que ho saps tot sobre la vida i la carrera professional de l’estrella blaugrana. Per fer-ho has d’intentar respondre correctament 10 preguntes sobre Messi per situar-te entre les primeres posicions. Podràs encertar-les totes?

Segon repte: Play like Messi

Demostra les teves habilitats en el terreny de joc! Hauràs de superar 3 jocs d’habilitat i tècnica que ha fet Messi a la vida real: un xut de falta, una sotana al periodista i una rematada de cap.

Tercer repte: Gol de penal

En l'última prova hauràs de marcar un penal decisiu. Només Leo Messi va aconseguir batre el Robokeeper. Podràs superar-ho?

El pack no només inclou la participació al Messi Challenge, sinó també una entrada al Camp Nou Tour. A més, cada dia hi haurà un guanyador que s’emporti a casa 2 entrades per al Gamper 2019, que enfrontarà el Barça contra l’Arsenal el proper 4 d’agost.

Però això no s’acaba aquí! Per al guanyador final del Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition hi haurà un superpremi: el guanyador podrà gaudir d’un viatge a Barcelona per viure la première de Messi10 by Cirque du Soleil i accedir a la festa d’estrena del 10 d’octubre!

A més, aquest superpremi també inclou el trasllat des de la teva destinació d’origen a Barcelona i l’allotjament per a dues persones. Hi ha res millor que sortir sempre guanyant?

Si vols fer teu el pack Messi10 Challenge LaLiga Summer Edition i ser Messi per un dia només has d’adquirir les entrades a través del web del Club o a les taquilles del Camp Nou, de les 10 h fins a les 19.30 h. T'atreveixes a provar-ho?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut