El FC Barcelona disputarà el Mundial de Rocket League

El FC Barcelona disputarà el Mundial de Rocket League

Els partits es jugaran presencialment entre el 21 i 23 de juny a Nova Jersey

El FC Barcelona jugarà el Mundial de Rocket League entre el 21 i el 23 de juny, on s'enfrontaran els dotze millors clubs del panorama competitiu del joc de Psyonix, entre els quals destaquen alguns dels clubs més importants d’eSports com Cloud9, NRG o G2 Esports.

L'esdeveniment, de tres dies de durada, s'emmarca dins de la setena edició de la Rocket League Championship Series, competició que, cada sis mesos, atorga el títol de millor equip del món. El Mundial es disputarà al Prudential Center, estadi amb capacitat per a 20.000 persones i situat a Nova Jersey.

Els primers partits arrencaran el divendres 21 de juny amb la primera fase, que enfrontarà un total de dotze equips dividits en quatre grups, els quals aniran disputant partits fins dissabte. En aquesta fase, el FC Barcelona jugarà contra dos clubs revelació d'aquest curs, com són Renegades i Rogue. Els dos millors de cada grup avançaran a la fase d'eliminatòria, que arrencarà diumenge.

Tots els clubs que participaran als Mundials a Nova Jersey han hagut de superar l'exigència regional al llarg de diversos mesos de dura competició. De la Lliga nord-americana van sortir quatre equips, la mateixa quantitat que de l'europea. En canvi, les regions d'Oceania i Sud-amèrica tindran dos representants cadascuna.

Campions de l’ESL Masters España

L’equip de Rocket League ha aconseguit endur-se la primera edició de la ESL Masters España, competició que reuneix set equips nacionals entre els que destaquen seccions d’eSports d’altres clubs de primera divisió de futbol com el Vila-Real, el Getafe o l’Espanyol i un d’internacional, el Besiktas turc.

Els blaugranes van jugar les semifinals i la final en una jornada en què van aconseguir un ple de victòries davant Fekyx esports i ARG. A més, Deevo va ser escollit MVP de la fase regular de la competició i Alpha54 ho va ser dels play-offs, uns partits que serveixen com a preparació pel Mundial de Rocket League a Nova Jersey del proper cap de setmana.

Estrena dels nous perfils socials del FC Barcelona

El Club estrena nous perfils a les xarxes socials Twitter (@FCBeSports) i Instagram (@fcbesports) dedicats exclusivament a fer difusió de l’actualitat que envolten els dos equips que conformen la secció d’eSports del Club, el de Pro Evolution Soccer i el de Rocket League respectivament.

A través d’aquests nous perfils es podrà seguir tota la prèvia del Mundial de Rocket League i totes les competicions que disputaran els equips d’eSports del FC Barcelona arreu del món en els propers mesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut