El FC Barcelona s’adhereix a ‘La Nit dels Museus’

El FC Barcelona s’adhereix a ‘La Nit dels Museus’

El Club obrirà les portes del Museu de manera gratuïta el dissabte 18 de maig de les 19 h a la 1 h de la matinada

Un any més, amb motiu de la celebració de ‘La Nit dels Museus’ el proper dissabte 18 de maig, el FC Barcelona obrirà les portes del Museu de manera gratuïta. D’aquesta manera, el Museu culer formarà part dels 86 que obriran les seves portes coincidint amb aquesta activitat nocturna. Tots aquells qui ho desitgin podran assistir a les instal·lacions a partir de les 19 h i fins a la 1 de la matinada de diumenge. La visita inclou l’accés a les dues plantes del Museu, així com la visió panoràmica de l’Estadi des de la segona grada de tribuna.

L’entrada estarà oberta per a tots aquells que s’apropin a les instal·lacions del Camp Nou, amb l’única limitació d’accés marcada per l’aforament del Museu. La darrera edició va reunir aproximadament 4.000 persones durant les sis hores que va durar l’activitat. Els visitants podran contemplar els trofeus de la història culer i reviure els moments més destacats de la història del FC Barcelona. El Club habilitarà un espai de pàrquing una vegada finalitzi el partit de rugbi entre els Dragons Catalans i els Wigan Warriors.

La ‘Nit dels Museus’, que celebra aquest any la 14a edició, és una iniciativa europea en què participen més de 4.000 museus arreu d’Europa. L’Institut de Cultura de Barcelona es va adherir a aquesta proposta el 2008, en una activitat que ha anat creixent cada any al centre de Barcelona i l’àrea metropolitana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut