El FC Barcelona obrirà una nova Barça Store a la Rambla

El FC Barcelona obrirà una nova Barça Store a la Rambla

Tindrà 1.900 m2 i estarà situada a l’edifici de l’antic Hotel Montecarlo, que als anys 20 havia estat la seu del diari ‘Las Noticias’, un punt de trobada per als aficionats al futbol

En el marc del pla d’expansió del negoci de retail, el FC Barcelona obrirà la temporada que ve una nova botiga al centre de Barcelona, a través de la seva societat Barça Licensing and Merchandising (BLM), que l’1 de juliol passat va recuperar la gestió i l’explotació de les botigues i el marxandatge blaugrana per poder controlar directament la marca Barça i poder continuar amb la seva expansió global.

La nova botiga portarà el nom de Barça Store Canaletes, estarà ubicada en el número 124 de la Rambla, un entorn ple d’història barcelonista, i disposarà d’uns 1.900 m2 distribuïts en tres plantes. La planta baixa estarà dedicada a l’home, la primera planta a la dona i a la planta del soterrani hi haurà l’espai per a nens i el laboratori d’estampació de samarretes. La futura Barça Store tindrà una clara vinculació amb la ciutat i Catalunya, a través d’alguns elements decoratius. En aquest sentit, la botiga comptarà, per exemple, amb una reproducció de la font de Canaletes, un terra hidràulic inspirat en el panot del Passeig de Gràcia creat per Antoni Gaudí o columnes de ceràmica inspirades en Cumella i Artigas.

Malgrat les referències al passat, la futura store també serà un referent tecnològic, ja que comptarà amb una holografia, pantalles 360º i terra interactiu. En aquest sentit, la Barça Store Canaletes serà molt més que una botiga, ja que pretén ser un espai on es podran trobar les samarretes i els productes blaugrana, però també un espai d’experiències 100% Barça, amb la voluntat de donar un impuls a la innovació i a les noves tecnologies en el negoci del retail.

Aquesta serà la quarta Barça Store gestionada directament pel Club i s’afegeix a les del Camp Nou, el Passeig de Gràcia i La Roca Village. L’estratègia de l’entitat és crear un univers Barça molt identificat en les seves botigues i tenir punts de venda amb una forta identitat de marca, amb un concepte de disseny per a les botigues que s’identifigui arreu del món.

Ubicada en un entorn ple d’història blaugrana

La nova botiga estarà situada a l’edifici de l’antic Hotel Montecarlo, que als anys 20 havia estat la seu del diari Las Noticias, que era un punt d’interès per tots els aficionats al futbol. Els aficionats culers que volien saber què havia fet el seu equip el mateix diumenge s’acostaven a aquesta redacció i d’altres com la d’El Sol, situada també a la Rambla, per consultar la pissarra on es mostraven els resultats dels equips catalans. Si el Barça guanyava, se celebrava allà mateix la victòria.

PISSARRES DE CAN ROLDÓS -28 FEBRER 1926

També a tocar de la futura Barça Store està la font de Canaletes, lloc de celebració dels títols guanyats per l’equip barcelonista. La temporada 1908/09 els aficionats del FC Barcelona van començar a adoptar el costum de reunir-se a un quiosc de begudes, propietat del directiu barcelonista Esteve Sala situat just al costat de la font de Canaletes, per tal de comentar la marxa de l’equip.

El quiosc va ser enderrocat el 28 de setembre del 1951, però el ritual de la tertúlia a la font de Canaletes va esdevenir una tradició que amb el pas del temps va acabar per derivar en celebració de les victòries barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut