El FC Barcelona, premiat en el 90è aniversari de LaLiga

El FC Barcelona, premiat en el 90è aniversari de LaLiga

El Club ha estat distingit amb tres premis, dos per a Leo Messi i un altre per ser una de les entitats guanyadores de la competició domèstica al llarg de la història

Coincidint amb l’acte de celebració del 90è aniversari de LaLiga, el FC Barcelona ha estat reconegut amb diversos premis. LaLiga ha volgut reconèixer el Club, com ha fet amb altres vuit entitats, per haver conquerit com a mínim una vegada la competició domèstica. Alhora, Leo Messi ha estat un dels protagonistes amb dos reconeixements.

D’una banda, el crac argentí ha estat premiat com a màxim golejador de la història de la competició, on hi figuren les 34 dianes que suma aquest curs quan resta una jornada per disputar-se. D’altra banda, el ‘10’ culer ha estat reconegut amb un premi com a jugador amb més victòries de la història de la Lliga.

L’acte s’ha celebrat a l’RCDE Stadium i ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident de l’Àrea de Futbol, Jordi Mestre, el CEO del Club, Òscar Grau, i el director de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip de futbol, Guillermo Amor. Aquest darrer ha estat l’encarregat de recollir els dos premis en nom de Leo Messi.

Guillermo Amor, Jordi Mestre, Josep Maria Bartomeu i Óscar Grau
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut